Yeni bir siyah beyaz sayfa

Güncelleme Tarihi:

Yeni bir siyah beyaz sayfa
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2016 01:40

Beşiktaş için bugün, yeni bir sayfanın açılacağı tarihi bir gün... Yapımı 3 yıl süren Vodafone Arena, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından saat 16.30’da resmen açılıyor. İlk maç ise, yarın Bursaspor ile oynanacak.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ için bugün büyük bir gün... Çünkü yıllardır hasretle bekledikleri yeni statları Vodafone Arena’nın açılış kurdelesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kesiliyor. Haziran 2013’te İnönü Stadı’nın yıkımıyla başlayan yeni stat özlemi böylece 3 yıl sonra bitecek. Saat 16.30’da başlayacak açılış törenine Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de davet edildi... 

SADECE DiVAN ÜYELERi GELECEK

SİYAH beyazlı camiadan sadece eski yöneticiler ve divan kurulu üyelerinin bulunacağı açılışa yaklaşık 3 bin 500 kişinin gelmesi bekleniyor. Açılışta ilk konuşmayı Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yapacak. Daha sonra Başbakan Davutoğlu, kürsüye gelecek. Son olarak da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açılış konuşması yapacak. Konuşmaların ardından Erdoğan, ilk başlama vuruşunu yapacak. Açılışta stadın yapılış öyküsünün anlatılacağı bir barkovizyon gösterimi de olacak. Beşiktaş’ın yeni mabedindeki ilk maç ise, yarın akşam saat 20.00’de Bursaspor ile oynanacak.

OFiS LOCA!

Haberin Devamı

YARIN açılacak olan Vodafone Arena’nın locaları da yüksek konforlarıyla dikkat çekiyor. Localar, sahipleri tarafından ofis olarak da kullanılabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!