Yeni Bir Hayat yarışmacısı Serdar Budak kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Yeni Bir Hayat yarışmacısı Serdar Budak kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 19:49

Show TV ekranlarının yayın hayatına yeni başlayan iddialı yarışma programı Yeni Bir Hayat’a yarışmacı olarak katılan Serdar Budak, 21 yaşında ve yarışmaya Balıkesir’den katılıyor. Peki; Serdar Budak nerelidir? İşte; Serdar Budak kimdir detayları...

Haberin Devamı

Yugoslav göçmeni olan yarışmacı Serdar Budak çok zor bir çocukluk geçirdiği söylüyor. Günlerce inşaatlarda yatmış ve ölümle yaşam arasında kalarak neredeyse sınırdan dönmüş. Kendi maddi imkanları ile alamayacağı eğitimi burada almak isteyen yarışmacı: “Gerçekten yeni bir hayata ihtiyacım var.” dedi.

SERDAR BUDAK KENDİNİ ANLATIYOR!

Yeni Bir Hayat yarışmacılarından Serdar Budak kendini anlatırken: “Müzikle uğraşıyorum, aynı zamanda bunun dışında yazarlık yapıyorum. Birkaç dergide de blog yazarlığı yaptım.Yaklaşık dört yıldan beri annem başkası ile evli. Babamla uzun zamandır görüşmüyorum. Yani, küçüklükten beri babaannemlerde büyüdün zaten. Bir abim var ve onunla da görüşmüyorum. Karşımdaki kişi ailemden biri de olsa, herhangi biri de olsa kim olursa olsun saygısızlık yaparsa saygısızlık yaparım. Bu bende böyledir. Ben her insana olumlu yaklaşırım, pozitif yaklaşırım. Fakat o insan bana farklı yaklaştığında bunu kabullenemem. Şöyle düşünün, evinizin önünde çocuksunuz haliyle, arkadaşlarınız ile top oynuyorsunuz, mahalleden bir bağırış sesi geliyor. Bir kavga sesi, bir çığlık sesi, bir şey sesi… O seslerin sizin evinizden gelmesi tüyler ürpertiyor. Yani nasıl anlatayım, ben hep olduğumdan büyük olmak zorunda kaldım. Çünkü mecburdum buna.” diye acıklı hayat hikayesini anlatmaya başladı. Bu sözler izleyenlerin duygu dolu anlar yaşamasına sebep oldu.

Haberin Devamı

Yeni Bir Hayat yarışmacılarını tanıyalım: Serdar Budak

Oldukça zor bir çocukluk dönemi yaşamış olan Serdar, sözlerine: “Ben 16 yaşındayken ev kirası ödeyip okula gitmeye çalışıyordum. Kendi kendime düşünüyordum, niye ben ev kirasını ödemeyi düşüneyim ki, niye gelecek olan elektrik faturasını düşüneyim ki bu yaşta diye. Hep olgun olmak zorunda hissediyordum kendimi.” diye devam etti.

Yarışmada bulunma sebebini anlatan Serdar: “Bir insan kendini niye değiştirmek ister? Daha iyi olmak için değişmek ister. Daha iyi bir yerde olmak için değişmek ister. Bu da benim için bir fırsat. Çünkü ben burada bana verilecek olan eğitimleri aldığım zaman veya almaya kalktığımda, her yere iki bin üç bin beş bin para ödeyemem. Gücüm yetmez. Şu an kendi ev kiramı bile ödeyemiyorum. Ev de değil, odanın kirasını ödeyemiyorum. Bunun benim için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Hem çok güzel isimlerden eğitim alacağım, hem de böyle bir formatta bulunacağım. Bence bu çok başarılı bir şey. Şu an istediğim her şey önüme sunuluyor aslında bu yarışmada. Dediğiniz gibi yeni bir hayat, yeni bir eğitim, yeni bir ben... “ Bu sözleri ile yarışmacı Serdar Budak, yarışmada ne kadar istekli ve hırslı olduğunu anlattı. Bakalım istediği o yeni hayata kavuşabilecek mi?

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Şebnem Kısaparmak’ın üstlendiği programın jüri kadrosunda Cengiz Abazoğlu, Ebru Şallı ve Tan Sağtürk yer alıyor. “Yeni Bir Hayat” hafta içi her gün saat 16:00'da Show TV’de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!