Yeni Bir Hayat yarışmacısı Havva Cingöz kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Yeni Bir Hayat yarışmacısı Havva Cingöz kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 20:15

Show TV ekranlarının heyecanla beklenen yarışması Yeni Bir Hayat başladı. Yarışmacılar bir bir kendilerini tanıttı. Yarışmacılardan biri olan Havva Cingöz farklı hayat hikayesi ile izleyenler etkilemeyi başardı. Havva Cingöz kimdir ve hayat hikayesi nedir?

Haberin Devamı

Havva Cingöz 23 yaşında ve Mersinli. Köyde doğup büyüyen Cingöz'ün hayalleri bunun ok daha ötesindeydi ve ailesine karşı gelerek 5 yıl önce İstanbul’a yerleşti. Fotomodellik ve oyunculuk yapan yarışmacı büyük şehre adapte olabilmek için çeşitli eğitimler almış. Bu yarışma sayesinde köylü kızından bir prenses yaratmak istiyor.

Hayat hikayesini anlatmaya başlayan Havva Cingöz'ün sözleri şu şekilde: “Eğitim dolayısıyla ailemden biraz uzak kaldım. Çünkü, onlar benim gitmek istediğim bölümlere gitmemi istemediler, beni göndermek istemediler. Ben karşı çıktım. Bir müddet konuşmadık, bir yıla yakın. Şimdi tekrar ailem ile görüşüyorum. Ailemi seviyorum, özellikle babamı çok seviyorum. Benim hayallerim bambaşkaydı. Ben bu hayalleri kesinlikle Mersin'de gerçekleştiremezdim. Çünkü, İstanbul'daki imkanlar Mersin'de yok. O yüzden ben İstanbul'u tercih ettim ve İstanbul'a yerleşmeye karar verdim. Ben köyde büyüdüm. Biz orada şalvar giyiyorduk, baş örtüsü örtüyorduk. Yani İstanbul'da giyinen bayanlar nerede, biz nerede. Zaten İstanbul'a ilk geldiğimde ortama giremedim, o bayanları izledim” diyerek İstanbul istediğinin ne kadar yoğun olduğunu anlattı. Havva Cingöz hayallerinin peşinden koşan bir genç kız.

Haberin Devamı

Yeni Bir Hayat yarışmacılarını tanıyalım: Havva Cingöz

Havva Cingöz sözlerine, “Benim içimde tiyatroya ilgi hep vardı. Çünkü küçükken, ilkokul ve orta okuldayken hep yazar oynardık arkadaşlarımla. Bir de kendimde dans yeteneğini gördüm. Dans ile ilgili ilk olarak oryantal eğitimi aldım.

Havva Cingöz yarışmada kafasına koyduğunu yapan biri olarak bilinecek gibi. Çünkü Cingöz konuşması sırasında: “Benim yapamayacağım hiç bir şey yok. İçimden ne geldiyse onu kesinlikle yaparım. Yani kafaya koyduysan bir şeyi o olacak.” dedi.

Havva Cingöz hem hayat hikayesi, hem de konuşmaları ile Yeni Bir Hayat yarışmasının en iddialı ve istediğine ulaşmak için her şeyi yapabilecek isimlerinden birisi olduğunu belli etti. Ayrıca Havva Cingöz çok duygusal olduğunu, duygusal olduğu kadar da katı, sert ve otoriter, kuralcı bir insan olduğunu, ihmalkar insanları hiç sevmediğini, sorumluluk sahibi olunması gerektiğini söyledi. Bunun yanı sıra çok da titiz olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Havva Cİngöz Yeni Bir Hayat yarışması ile birlikte küçük bir köylü kızından büyük bir prenses yaratacağını, buna inandığını söylüyor. Bakalım, Havva'nın bu isteği gerçekleşecek mi? Yeni Bir Hayat'ta bir prensese dönüşebilecek mi?

Sunuculuğunu Şebnem Kısaparmak’ın üstlendiği programın jüri kadrosunda Cengiz Abazoğlu, Ebru Şallı ve Tan Sağtürk yer alıyor.

Yeni Bir Hayat” hafta içi her gün saat 16:00'da Show TV’de!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!