Yeni Bir Hayat başladı! 1. bölümünde neler yaşandı? - izle

Güncelleme Tarihi:

Yeni Bir Hayat başladı 1. bölümünde neler yaşandı - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 18:41

Show TV ekranlarında hayat bulan yeni yarışma programı “Yeni Bir Hayat”ın ilk bölümü yayınlandı. Program daha ilk bölümünden gündeme oturacağını belli etti. Ekranların yeni yarışma programı olan Yeni Bir Hayat, izleyenlerin büyük ilgisini çekti. Öyle görünüyor ki, izleyicileri ekranları başına kilitleyecek.

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Şebnem Kısaparmak, jüri üyeliğini Ebru Şallı, Tan Sağtürk ve Cengiz Abazoğlu’ nun yaptığı yeni yarışma programı Yeni Bir Hayat’ ta 7 erkek ve 7 bayan yarışmacı bulunuyor.

Birbirinden farklı hayat hikayeleri olan yarışmacılar bir hafta boyuna belirlenen konsepte uygun olarak, jüri üyelerinin de desteği ile moda konusunda kendilerini geliştirip değişim yaşamaya ve haftanın finaline hazırlanacaklar.

HER HAFTA 2 KİŞİ YARIŞMAYA VEDA EDECEK

Haftanın finali bölümünde 1 erkek ve 1 bayan yarışmacı yarışmaya veda edecek. Elenen yarışmacıların yerine her hafta 2 yarışmacı yarışmaya katılacak. Bu şekilde yarışma hız kesmeden devam edecek.

YENİ BİR HAYAT 1. BÖLÜM İZLE

7 KADIN 7 ERKEK AYNI EVDE!

Yarışmanın yayınlanan ilk bölümünde sunucu Şebnem Kısaparmak açılışı yaparak “Yeni Bir Hayat” yarışmasını başlattı. Açılış bölümünü ardından 7 erkek ve 7 bayan yarışmacı stüdyoya tek tek gelerek kendilerini tanıtıp hayat hikayelerini anlattılar. Hepsinin hikayeleri birbirinden farklı ve bir o kadar da etkileyiciydi. Bazı yarışmacı adayları acıklı hayat hikayeleri ile izleyenleri göz yaşlarına boğdu.

Haberin Devamı

Yarışmanın ilk bölümünde 7 erkek ve 7 bayan yarışmacı ilk hafta için birbirleri ile eşleşti. Yarışmacılardan Yasemin Fevki ile, Canan Burak ile, Ece Oktay ile, Ela Serdar ile, Havva İzzet ile, Dilara Kemal ile, Yeliz Musa ile, eşleşti. Eşleşmenin ardından sunucu Şebnem Kısaparmak yarışmacıları jüri üyeleri ile tanıştırdı. Stüdyoya davet edilen Tan Sağtürk, Cengiz Abazoğlu ve Ebru şallı yarışmacılar ile tanışarak beraber güzel bir yola girdiklerinden bahsettiler.

Yeni Bir Hayat başladı 1. bölümünde neler yaşandı - izle

YARIŞMACILAR YENİLENECEKLER!

Yeni Bir Hayat'ta dış görünüşünü, duruşunu, tavrını, vücut dilini ve hatta hayata bakış açısını değiştirmek isteyen 14 aday yarışıyor...

Yarışmanın modacısı Cengiz Abazoğlu, haftanın konseptini açıkladı. Bu haftanın konsepti, “Akşam Yemeği”. Tanışma ve haftanın konseptinin açıklanmasının ardından yarışmacılar Tan Sağtürk ile çalışmalara başladılar. Sağtürk, dans stüdyosunda yeni yarışmacıları bilgilendirdi. Ardından onları dans eğitmenleri ile tanıştırdı. Dans eğitmenleri Erhan Kuş ve Serap Gülü ile tanışan yarışmacılar hemen çalışmalara başladılar. İlk olarak ritim değerlendirmesi adım çalışmaları ile başladılar. Yarışmacılar ritim ile birlikte yürüyerek ilk performanslarını gösterdiler. Bazı yarışmacılar gayet başarılı iken, bazıları şimdiden kara listeye girdi bile.

Haberin Devamı

Rtim değerlendirmesi adım çalışmaları sonrasında Sağtürk, yarışmacıların bu haftaki danslarını açıkladı. Dilara ve Kemal cha cha dansı, Yeliz ve Musa roman dansı, Yasemin ve Fevki paso doble dansı, Canan ve Burak Karadeniz yöresi dansı, Ece ve Oktay rumba dansı, Havva ile İzzet ise roman dansı çalışacaklar.

Sonunda yarışmacılar evlerine girdiler. Yeni hayatlarına açılan kapıyı aralayan yarışmacılar oldukça heyecanlıydılar. Erkekler evine adım atan yarışmacılar birbirleri ile tanışıp tokalaştılar ve neşeli anlar yaşamaya başladılar bile. Şarkılar eşliğinde eğlenen erkek adaylar evlerine çabuk ısındılar gibi görünüyor. Kızlar evinde de durum çok farklı olmadı. Kızlar da roman havası eşliğinde göbek atarak eve merhaba dediler. Kızlar ve erkekler karakter analizleri yaparak birbirlerini tanımaya çalışıyorlar. Yarışmanın ikinci bölümü merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

Yeni Bir Hayat başladı 1. bölümünde neler yaşandı - izle

YENİ BİR HAYAT YARIŞMACILARI

ELA YAZICI: 'Kendim için bir şey yapacağım..."

ECE GÜR: 'Yeni bir iş, yeni bir aşk..."

DİLARA CANSU ÖZ: 'Bazı huylarım törpülenecek'

YASEMİN EROL: 'Nefes almak için katıldım'

HAVVA CİNGÖZ: 'Hayalim prensese dönüşmek'

CANAN BARUTÇU: 'Taklit yapmayı çok severim'

YELİZ FİL: 'Türkan Şoray'a benzetiliyorum'

KEMAL EREK: 'Eksiklerimi gidereceğim'

FEVKİ KILIÇ: 'Kendimi ispat edeceğim'

MUSA KAYA: 'Değişmek istiyorum'

SERDAR BURAK: 'Yeni bir hayata ihtiyacım var'

BURAK YAZICI: 'Annem için buradayım'

İZZET KAĞIT: 'Çocuğum tedavi olacak!"

OKTAY SALDIRAY: 'Hep başkaları için yaşadım'

YENİ BİR HAYAT BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

Haberin Devamı

Sizde "Değişim istiyorum" diyorsanız, mutlaka bu programa başvuruda bulunmalısınız. Programa başvurular başladı. 

Yeni Bir Hayat Başvuru Şartları

Yeni Bir Hayat yarışmasına başvuruda bulunmak için en az 18 yaşında olmanız gerekmektedir.

Formda sizden istenen bilgilerle birlikte 1 adet portre ve 1 adet boy fotoğrafınızı yükleyerek başvurunuzu yapabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!