Yeni başlangıçlar

Bu hafta sonu beklenmedik gelişmeler veya doğru yoldan sapmalar söz konusu olursa dahi, olumlu bir tavır alınması faydalı olur.

Haberin Devamı

Jüpiter’le olumlu bir açıda meydana gelecek olan İkizler burcundaki Yeni Ay; iletişim, medya, halkla ilişkiler, bilişim, öğretim, eğitim vb. konularda yeni başlangıçlar yapabileceğimiz 15 günlük bir sürece gireceğimizi gösteriyor.
Ancak dört gün boyunca etkin olacak Merkür-Uranüs karesi, iletişimde aksaklıklara, fikir çatışmalarına, yanlış anlaşılmalara neden olabilir.

KOÇ   21 Mart-19 Nisan
Anlık kararlar almaktan kaçınmanızda fayda var. Endişeli olmak, seçimlerinizden etkilenebilecek kişilerle ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir.

BOĞA   20 Nisan-20 Mayıs
Pratik hareketler ve mantıklı istekler, işinizde iyi yerlerde konumlanmanızı sağlayabilir. Dürüst konuşmalar, bir ilişkinizin istikrar kazanmasını sağlayabilir.

İKİZLER   21 Mayıs-21 Haziran
Diğerlerinin ne yaptığınızı anlamasına izin vermeniz, sizi zayıf ya da korunmaya muhtaç pozisyonuna düşürebilir. Agresif davranışlarınız, eleştirilerle ve muhalefetle karşılaşmanıza neden olabilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ   22 Haziran-22 Temmuz
İlerlemek istemediğiniz bir tarafa doğru yönlendirilebilirsiniz. Herkesin yararına sonuçlar doğuracak öneriler getirmeniz gerekiyor. Ufukta aşk var!

ASLAN   23 Temmuz-22 Ağustos
Belli konulara derhal dahil olabilir ve yardım teklifinde bulunabilirsiniz. Bonkörlüğünüz etkileyici olabilir. Bir yer değişikliği, yeteneklerinizi test etmenizi veya imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

BAŞAK   23 Ağustos-22 Eylül
Geçmiş deneyimlerinize güvenmeniz, eleştirilerden ve şikayetlerden kurtulmanıza yardım edebilir. Size karşı çıkan kişilerle ilişkilerinizde, imajınızı korumalı ve bilginizi sunmalısınız.

TERAZİ   23 Eylül-22 Ekim
Olaylar üzerinde düşündüğünüzden daha fazla kontrolünüz var. İsteklerinizi zorlamalı, başarınıza katkısı olacaksa daha fazla iletişim kurmalısınız.

AKREP   23 Ekim-21 Kasım
Sezgileriniz sizi yanıltmayacak. Kalbinizin sesini dinlemeniz, karşılaşacağınız kişileri etkilemenizi sağlayabilir. Aşk ve sevgi içerikli ilişkileriniz de ön planda.

YAY   22 Kasım-21 Aralık
İkili ilişkilerinize önem vermelisiniz. Hiçbir şeyi şansa bırakmayın. Kafanızdakileri açıkça söylemelisiniz. Planlardaki bir değişiklik, kaçırmak istemeyeceğiniz bir maceranın önünü açabilir.

Haberin Devamı

OĞLAK   22 Aral›k-19 Ocak
Harekete geçmeden önce dinleyin. Toplayacağınız bilgilerden kazanacağınız şeyler var. Yaratıcılığınız, herkese kazandıracak bir işbirliği kurmanızı sağlayabilir.

KOVA   20 Ocak-18 Şubat
Kişisel gelişimize ayıracağınız zaman, yeni fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir. Ne kadar aktif olursanız ve mücadeleden ne kadar kaçmazsanız, o kadar kontrol ve güç sağlayacaksınız.

BALIK   19 Şubat- 20 Mart
Sizi tartışmaya çeken kişilere izin vermemelisiniz. Ailenizle ilgili bir konuya özgün yaklaşımınız, mevcut yaşam tarzınızı geliştirmenizi sağlayabilir. Romantizm ve sevgi bağları ön planda.

Yazarın Tüm Yazıları