Yeni ay ve geri giden Merkür burcunuzu nasıl etkileyecek

ASLAN: Önümüzdeki iki hafta boyunca, tanışacağınız yeni insanlar veya uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla kuracağınız bağlantılar aranızda ortak bir kader olduğunu düşünmenize neden olabilir.

BAŞAK: Önümüzdeki iki hafta boyunca, maddi gelirlerinizi artırma isteğiniz ve şansınız yükseliyor. Çalıştığınız iş yerinde maaş artışı isteyebilir, yeni müşteriniz kanalıyla gelirlerinizi artırabilir veya yeni bulduğunuz işte, daha fazla gelir elde etme imkanını yakalayabilirsiniz. Anlaşma yapmak, elektronik eşya satın almak veya kontrollerinizi yapmadan randevuları düzenlediğinizi veya seyahate hazır olduğunuzu düşünmek için yanlış zaman.

TERAZİ: Önümüzdeki iki hafta boyunca, işiniz veya eğitiminizle ilgili mükemmel fırsatlarla karşılaşabilir, bulunduğunuz ortamın en çok dikkat çeken kişisi olabilirsiniz. Yeni başlangıçlar ve yeni kişilerle tanışma dönemindesiniz. Aynı zamanda, kardeşlerinizin ve komşularınızın faydasını görebileceğiniz bir dönem. Sağlık sorunlarına dikkat!

AKREP: Önümüzdeki iki hafta boyunca, yabancı şehirler, ülkeler veya yabancı insanlarla ilgili veya seyahat gerektiren ya da eğitim konularını içeren işlerde şansınızın yüksek olacağı, hoş ilişkiler kuracağınız bir dönem olacak. Eski okulunuza veya yarım bıraktığınız bir işe geri dönmek isteyebilirsiniz. Resmi evraklarla ilgili aksilikler olabilir.

YAY: Önümüzdeki iki hafta boyunca, gerek özel hayatınızda, gerek iş yaşantınızda hayatınızı kolaylaştıracak, sizi tamamlayacak ve yardım edecek bir partner bulabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız işlerde, yapacağınız görüşmelerde ve seyahatlerde bazı sorun ve aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, tüm işlerinizi iki kere kontrol edin! Sizden yardım bekleyen kişilerle ilişkilerinizde veya yardım dernekleriyle ilgili işlerinizde başarı görünüyor.

OĞLAK: Yaşadığınız yerin dışında yaşamak zorunda kalabilir, kısa bir süre de olsa şehir dışına çıkabilir veya şehirlerarası veya ülkelerarası ilişkilerinizde bir sirkülasyon yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızdaki partneriniz dahil, hayatınızın pek çok alanında, ikili ilişkiler ve yardımcılar ön planda olacak. Uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızla görüşebilirsiniz. İşteki anormallikler ay sonunda düzene girecek, korkmayın!
Yazarın Tüm Yazıları