Yeni araçlar daha temiz Beyşehir için ring yapıyor

Güncelleme Tarihi:

Yeni araçlar daha temiz Beyşehir için ring yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 13:10

Yeni araçlar daha temiz Beyşehir için ring yapıyor

Haberin Devamı

Muhammed SIDAL/BEYŞEHİR,(Konya)(DHA)- BEYŞEHİR Belediyesi bünyesine kazandırılan iki yeni araç, daha temiz bir Beyşehir ve sağlıklı bir çevre için ilçe genelinde ring yapmaya başladı.
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Yeni Büyükşehir Belediyesi Yasası’nın yürürlüğe girmesinin ardından hizmet alanı daha da genişleyen Beyşehir Belediyesi’nin temizlik hizmeti yürüten araç filosuna  iki yeni araç daha kazandırıldığını söyledi.
Başkan Özaltun, yeni araç takviyesi ile Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü araç filosunun hizmet noktasında daha da güçlü hale geldiğini belirterek, “Beyşehir Belediyemiz araç filosuna temizlik hizmetlerini yürüten firmamız aracılığıyla 15 metreküplük çöp alım kapasitesine sahip iki yeni aracı daha ekledi. Otomatik yüklemeli, hidrolik, çöp kasası monteli aracın araç filomuza dahil edilmesiyle bundan böyle hizmet kalitesi ve verimliliği daha da yüksek hale gelecek.”dedi.
Özaltun, yeni araçların yapılan giydirmenin ardından  “daha temiz ve sağlıklı bir çevre için” sloganıyla ilçe genelinde ring yaparak hizmet vermeye başladığını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!