Yeni altı film vizyonda

Güncelleme Tarihi:

Yeni altı film vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2012 18:11

Haberin Devamı

BAŞKENT sinemalarında bu hafta 6 film seyirciyle buluşacak.
Bilim kurgu aksiyon filmi “Gerçeğe Çağrı”da, güzel eşini çok seven ve hayatını sıradan bir işçi olarak kazanan Douglas Quaid'in gündelik yaşamından sıkılması, başvurduğu şirkette ortaya çıkan bir prosedür hatasından dolayı belleğine, aranan bir ajanın hafızasının yüklenmesiyle tehlikeli bir maceraya ortak olması konu ediliyor. Len Wiseman'ın yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Colin Farrell, Kate Beckinsale Jessica Biel, Bryan Cranston, John Cho ve Bill Nighy yer alıyor.

Yeni altı film vizyonda

Romantik Fransız filmi “İlk Aşkım”, lise son sınıfa geçen ve üniversiteye hazırlanan 18 yaşındaki Sarah ile 20 yaşında, hala liseyi bitirmeye çalışan, yakışıklı fakat kural dışı tutumlar sergileyen Zachary'nin yaşadıkları tutkulu gençlik aşkını anlatılıyor. Filmin başrollerini genç oyuncular Esther Comar ve Martin Cannavo paylaşıyor.
Yönetmenliğini Carles Torrens'in üstlendiği Meksika yapımı korku filmi “Lanetli Ruh”ta, Francesc Garrido, Fiona Glascott, Rick Gonzalez rol alıyor.
Dram türündeki “Cosmopolis”in yönetmenliğini David Cronenberg yapıyor, başlıca rolleri Robert Pattinson, Jay Baruchel, Paul Giamatti, Samantha Morton, Juliette Binoche ve Mathieu Amalric paylaşıyor. .
Haftanın iki animasyon filminden birisi olan “Mutluluğa Boya Beni”nin yönetmeni Jean-François Laguionie.
Çekiçli yenilmez Thor'un animasyon versiyonu olan “Vikingler Efsanesi Thor/Legends of Valhalla-Thor” 3D teknolojisiyle sinemaseverlerle buluşuyor. İzlanda yapımı filmin yönetmenliği Oskar Jonasson, Toby Genkel ve Gunnar Karlsson üstleniyor.
 
Metropol: “Dabbe: Bir Cin Vakası”, “Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor”, “Kara Şövalye Yükseliyor”, “Lanetli Ruh”, “Gerçeğe Çağrı”, “Baskın”, “Kayıp”
 
Optimum: “Vikingler Efsanesi Thor”, “Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor”, “Max Maceraları 2: Krallığa Yolculuk”, “Kayıp”, “Dabbe: Bir Cin Vak'ası”, “Kara Şövalye Yükseliyor”, “Gerçeğe Çağrı”
 
Kızılay Büyülü Fener: “Gerçeğe Çağrı”, “Polis”, “Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor”, “Vikingler Efsanesi Thor”, “Lanetli Ruh”, “Cosmopolis”, “Kara Şövalye Yükseliyor”, “Baskın”, “Dabbe: Bir Cin Vakası”
 
Bahçelievler Büyülü Fener: “Kara Şövalye Yükseliyor”, “Gerçeğe Çağrı”, “Dabbe: Bir Cin Vakası”, “Vikingler Efsanesi Thor”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!