Yemişli'ye dev Türk bayrağı

Güncelleme Tarihi:

Yemişliye dev Türk bayrağı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2017 17:22

Yemişli'ye dev Türk bayrağı

Haberin Devamı

 

MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediyesi tarafından D400 karayolu üzerinde bulunan Yemişli Mesire Alanı'na 30 metrelik bayrak direği dikilerek dev Türk bayrağı asıldı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in talimatıyla D400 karayolu üzerinde bulunan Yemişli Mesire Alanı'na 30 metrelik bayrak direği ve dev Türk bayrağı asıldı. Belediye ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışma kapsamında, bayrağın dikileceği alana beton dökümü ve parke yapımıyla sağlam temellere oturtulmasının ardından 30 metrelik dev Türk bayrağı göndere çekildi. Dev Türk bayrağının Yemişli Mesire Alanı'ndaki Mustafa Kemal Atatürk imzasının üzerine dikilmesi de görsel bir şölen oluşturdu.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, şanlı Türk bayrağının gururla dalgalanmasına vesile olmanın onurunu yaşadıklarını belirterek, Türk milletinin vazgeçilmez unsuru olan Türk bayrağının Yemişli Mesire Alanı'na daha da büyük bir anlam kattığını kaydetti. Başkan Sözen, "Yemişli Mesire Alanı'mızda, şanlı Türk bayrağımızı göndere çekmenin onurunu yaşıyoruz. Bu vesileyle bizlere özgürce yaşayabileceğimiz ve bu kutsal emaneti sonsuza kadar koruyabileceğimiz bir vatan bırakan başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bütün şehitlerimizi saygı ile yad ediyorum. Bizlere bıraktıkları kutsal emanet olan bayrağımızı sonsuza kadar büyük bir gururla dalgalandırmaya devam edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!