Yemekte sürpriz parti

Güncelleme Tarihi:

Yemekte sürpriz parti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2018 10:12

Yemekte sürpriz parti

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ULUSLARARASI Kadınlar Dayanışma Derneği (IWSA) Antalya Şubesi'nin yönetici ve üyeleri geleneksel yemekte buluştu. Yemekte bazı üyelere sürpriz yapıldı, doğum günleri kutlandı.

1962 yılında kurulan ve birçok ülkede 49 temsilciliği bulunan IWSA'nın Antalya'daki şubesinin başkanı İclal Dağlı ile yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde her yıl ağustos ayında gerçekleşen geleneksel yemek, bu yıl Razaki Restoran'da gerçekleşti. İclal Dağlı, hiçbir siyasi amacı olmayan, din, dil, ırk ayrımı yapmayan derneğin eğitim ve sağlığa önem verdiğini açıkladı, dar gelirli ailelerin üniversite öğrencilerine burs imkânı sağlandığını aktardı.

İclal Dağlı, kadınlara ücretsiz hobi ve mesleki eğitimler verildiğini, kenar semt ve köylerdeki okullara kütüphane kazandırıldığını, ilk ve orta dereceli öğrencilere kırtasiye, okul çantası, kitap ve forma yardımı yapıldığını söyledi, yeni dönemde hayata geçirilecek projeleri anlattı.

Müzik eşliğinde yenen yemeğin, sohbetlerin ardından sürprizler de yaşandı. Ağustos ayı içinde doğan dernek üyelerinin doğum günleri, alkış eşliğinde ortak kesilen yaş pastalar ile kutlandı. Canan Ekim, Şule Yurdakul, Fusun Aykent Akgül, Ayşen Çalışkan, doğum günü sürprizi karşısında duygulu anlar yaşadı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!