Yemekte buluştular

Güncelleme Tarihi:

Yemekte buluştular
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2017 09:03

Yemekte buluştular

Haberin Devamı

SEKTÖRDE 60 yıllık deneyime sahip İzmirli Cevher Grubu'nun yönetici ve çalışanları, Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Özyavuz'un ev sahipliğinde yeni yıl yemeğinde buluştu.

Cumba Restoran'da düzenlenen yemeğe katılan Cevher çalışanları yoğun geçen 2016'nın yorgunluğunu atarken, 2017'ye ise moral depolanmış olarak girdi. Gecenin açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Özyavuz, 2017'nin kendileri için daha bir önem taşıdığını ve bunu hep birlikte göğüsleyeceklerini söyledi.

Gurupta 22- 35 ve 50 yıllık çalışma sürecini tamamlayan çalışanlar yönetim Kurulu Başkanı Özyavuz tarafından plaketle ödüllendirildi. Cevher Grubu'nda 50 yılını dolduran Mustafa Kalyoncu, 35 yılını dolduran Ayşe Yaşarikiz, Ömer Saraçoğlu, Hüseyin Altın ile 22 yılını dolduran Erim Yıkgeç, Sadık Güler, Nimet Kalkan ve Sefa Kazmanoğlu plaketlerinin ardından kısa konuşmalarıyla Cevher'li olmanın kendileri için taşıdığı önemi anlattı.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

01)Aslı Karadoğan

02)Yüksel Ülker, Dilek Demirbiler, Zühtü Akcan

03) Sadık Güler, Sefa Kazmanoğlu, Nimet Kalkan, Hüseyin Altın, Erim Yıkgeç, Ayşe Yaşarikiz, Haluk Özyavuz, Ömer Saraçoğlu, Hüseyin Altın

04)Haluk Özyavuz

05)Onur Alsancak, Deniz Alkaya, Umut Sönmez

06)Nail Sarı, Mert Bozdağ

07)Onur Fıçıcı, Yeşim Vardar, Oğuz Özmen

08)Naciye Tüşe

09) Kemalettin Şengönül, Nazan Parlak, Murat Dilegeçen

10) Sema Bilgiç, Gönen Türkmenoğlu

11) Deniz Atasoy

12)Dilek Demirbiler, Yavuz Öztürk, Ömer Saraçoğlu, Aslı Karadoğan, Evren Baydar

13-17)Toplu foto

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!