Yemeksepeti neden açılmıyor? Yemeksepeti çöktü mü?

Güncelleme Tarihi:

Yemeksepeti neden açılmıyor Yemeksepeti çöktü mü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2017 12:15

Ünlü yemek sipariş servisi Yemeksepeti'nde erişim sorunu yaşanıyor. Pek çok bilgisayar ve telefondan erişim sağlamaya çalışan kullanıcılar Yemeksepeti'ne giremiyor.

Haberin Devamı

Bugün öğlen saatlerinde yemeksepeti.com'da erişim sorunu ortaya çıktı. Kullanıcılar telefondan, uygulamadan ya da bilgisayardan siteye girmeye çalıştığında erişim sağlayamıyor ve telefonlarda ekrana hata mesajı geliyor.

Yemeksepeti neden açılmıyor Yemeksepeti çöktü mü


Uygulamaya girenler bu hatayı alıyor.

YEMEKSEPETİ ALAN ADI SÜRESİ Mİ DOLDU?

Alan adıyla ilgili bir sıkıntının olabileceği sorusunu akla getiren bir sayfayla karşılaşılması sebebiyle akıllara alan adının güncellenmediği gelse de, kontrol edildiğinde Yemeksepeti’nin alan adının 2021’e kadar uzatıldığı görünüyor. Yemeksepeti’nde yaşanan sorunun sebebi henüz bilinmiyor…
Yemeksepeti’nden yapılan açıklamada ise konunun teknik bir sıkıntı olduğu ve üzerinde çalışıldığı bilgisi verildi.

Yemeksepeti'nden Hürriyet.com.tr'ye yapılan açıklamada ise konunun teknik bir sıkıntı olduğu ve üzerinde çalışıldığı kaydedildi.

YEMEKSEPETİ 2 YIL ÖNCE EL DEĞİŞTİRMİŞTİ

İki yıl önce uluslararası online yemek dağıtım ağı Delivery Hero, internet yemek dağıtım şirketi Yemeksepeti’ni 589 milyon dolara satın almıştı. Dünyada 29 ülkede 1.500 çalışanı ile 100 bin dolayında restoran ile çalışan Delivey Hero’nun yüzde 39 hissesi ise daha önce Türkiye’de çeşitli girişimlerde bulunan ama ülkeden çıkma kararı alan Alman iş geliştirme şirketi Rocket Internet’in elinde bulunuyor.

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!