Yemeğin İtalyancası

Güncelleme Tarihi:

Yemeğin İtalyancası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2015 09:26

Bağırıp çağırarak sohbet ediyorlar, sokak sokak geziyor, türlü lezzet sunuyorlar. Bize de yutkunarak izlemek düşüyor.

Haberin Devamı

78 yaşındaki Antonio Carluccio ve 66 yaşındaki Gennaro Contaldo iki eski arkadaş ve iki ünlü şef. Biri (büyüğü) kuzeyli, diğeri güneyli. Yıllarca dünyanın çeşitli yerlerini arşınladıktan sonra biricik ülkelerine dönüyor ve sokak sokak gezerek eski ve yeni tatları kayıt altına alıyorlar. Bize de, kimi zaman aileleriyle birlikte bağırış çağırış yaptıkları yemekler kadar lezzetli sohbetlerini izlerken yutkunmak kalıyor.

Home&Entertainment, hafta içi her gün, 23:10

Yemeğin İtalyancası

İz TV, pazartesi, 23:10

Birinci Dünya Savaşı sırasında, doğup büyüdükleri Karadeniz’den Yunanistan’a göç ederek Kavala ve çevresine yerleşen ‘Bafralı Rumlar’ı gazeteci Nazım Alpman bulmuş. Vatan hasretlerini dinlemiş, genç kuşağın bir temsilcisini yanına katıp, onu ailesinin köyüne götürmüş.

Haberin Devamı


Yemeğin İtalyancası

Moviesmart, cumartesi, 23:45

Geçen yılın neredeyse dünya savaşı çıkaracak olan filmi The Interview’/‘Diktatörle Görüşme’ ekranda. Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un’a suikast düzenlemeye çalışan iki şaşkın televizyoncunun maceralarını konu edinen film, önce Kuzey Kore’nin öfkesi ve ciddi tehdidiyle karşılaştı; filmin gösterimi ertelenirken Hollywood’u allak bullak eden mail skandalı yaşandı; Sony Pictures’ın bütün mailleri Koreliler tarafından hacklendi; en özel yazışmalar, maaş listeleri ortalığa saçıldı. Filmi gösterecek sinema salonlarına terörist saldırı tehdidine pabuç bırakmayan Sony, Noel günü filmi dijital olarak satışa sundu ve anormal bir taleple karşılaşarak 40 milyon dolardan fazla hasılat elde etti. Filmin çıkardığı gürültü, ürküttüğü kurbağaya değdi mi, ona da siz karar verin.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!