Yelken dostları buluştu

Güncelleme Tarihi:

Yelken dostları buluştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2017 12:28

Yelken dostları buluştu

Haberin Devamı

MERSİN Yelken İhtisas ve Yat Kulübü tarafından, geliri, engelli yelken sporcularına destek amacıyla kullanılacak yemek düzenlendi. 
Mangal Restoran’daki etkinliğe Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Sahil Kıdemli Albay Fatih Erhan, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Kanat, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli, Makine Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Akar Tülücü, Mersin Tenis Kulübü Başkanı Ahmet Atakan ile çok sayıda davetli katıldı.
Yelken İhtisas ve Yat Kulübü Başkanı Tufan Ballı yaptığı konuşmada, görevi bir yıl önce devraldıklarını belirterek şunları söyledi:
"Mersin'de yaklaşık 320 kilometrelik sahilde ne yazık ki kendimize ait bir yer tahsisi için uğraş veriyoruz. Konu ile ilgili İl Gençlik Spor Müdürlüğü vasıtası ile girişimlerimiz oldu ve önümüzdeki engelleri aşmaya çalışıyoruz. Şu anda Türkiye'de en fazla yelkene sahip olan kulüp konumundayız. Biz istiyoruz ki yelken sporuna daha fazla önem verilsin ve bu ülkeyi farklı dallarda temsil edecek sporcular yetiştirilsin."
Yemeğin ardından geliri engelli yelken sporcuları yararına kullanılmak üzere hediye çekilişi yapıldı.

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!