Yeliz şov

Yeliz, çarşamba geceleri Ortaköy’deki The Mix Bar’da sahne alıyor. Ünlü şarkıcı, Yonca Evcimik’in hazırladığı “Yeliz Kabare Show” adlı gösterisiyle mekâna gelenlere keyifli bir gece yaşatıyor. Yeliz, bu yeni gösteriyle ilk kez önceki gece sahneye çıktı. Onu izleyenler arasında Nükhet Duru, Emel Müftüoğlu, Soner Arıca ve Doğa Rutkay gibi ünlü isimler de vardı.

Haberin Devamı

Eğlence kaldığı yerden

Birçok popüler mekâna imzasını atan Gökhan Yüzbaşıoğlu, bir süre ara verdiği eğlence dünyasına döndü. Yüzbaşıoğlu, cuma geceleri İş Kuleleri’ndeki Mirror Ball’da partiler düzenleyecek. “Uptown Events” adlı partilerin ilki ise bu gece gerçekleşecek.

Yeni bir konsept

Antep ve Antakya mutfağından lezzetli seçenekler sunan Ottoman Restoran, yeni bir konseptle Ataşehir’de misafirlerini ağırlıyor. AVM’lerin dışında “Ottoman Corner” adıyla hizmet veren restoranı, Lacivert Restoran’ın eski işletmeci ortağı Şerare Genç ve Türkbükü Boncuk Restoran’ın işletmecisi Şule Yayla işletiyor.

Mutlu aile pozu

Raif Dinçkök ile Esra Dinçkök’ün evliliği üzerinde bir süredir kara bulutlar dolaşıyordu. Raif Dinçkök’ün adı çapkınlık dedikodularına karışmış, Esra Hanım da evi terk etmişti. Öğrendiğim kadarıyla çift konuşup anlaşmış, evliliklerine bir şans daha tanımaya karar vermiş. İkiliyi ayrılık haberlerinden sonra ilk kez geçtiğimiz gün Kanyon’da gördüm. Yanlarında çocukları ve Esra Dinçkök’ün kız kardeşi Aslı Tümen’le birlikte mutlu aile görüntüsü sergilediler.

Haberin Devamı

Dev orkestra

Aşkın Arsunan ve grubu Blue Print Project, hafta içi her akşam Niş’te performans sergiliyor. Bu gece onlara Anıl Şallıel, William Richart Cardoso ve DJ Kamer de eşlik edecek. Mekândaki yerinizi şimdiden ayırtın derim!

Ayrılık yok mesajı

Celal Çapa’nın kızı Ceylan Çapa, dört yıldır armatör Gökçin Serter’le flört ediyor. Nişanlanan çift hakkında geçtiğimiz günlerde ayrılık dedikoduları çıktı. Ancak ikili, önceki gece Nişantaşı’ndaki Supermarket’teydi. Aşıklar, dedikoduları yalanlarcasına objektiflere mutluluk pozları verdi...

Açıkhava konserleri başlıyor

Avea’nın bu yıl düzenleyeceği müzik etkinlikleri, önceki akşam Ghetto’da gerçekleştirilen bir partiyle açıklandı. Melis Danişmend’in konseriyle renklenen geceye Göksel ve Feridun Düzağaç gibi ünlü simalar da katıldı.

14 Şubat’a özel

Rumelihisarı’ndaki Donjon Restoran’a 14 Şubat’ta giden çiftler, keman solosu eşliğinde aşk şarkıları dinleyecek, o güne özel hazırlanan mönüyü tadacak.

Haberin Devamı

Ivana’dan frikik dersi

Yurdal Sert’le evlenince podyumlardan sosyeteye transfer olan Ivana Sert’e İstanbul gecelerinde rastladım. Mini etek giyen eski manken yeni modacı, otomobilden inerken bacaklarını önce çantasıyla, ardından eliyle kamufle etti. Sonra da rahat rahat objektiflere poz verdi.

Yazarın Tüm Yazıları