Yeğeniyim çekmeyin

Güncelleme Tarihi:

Yeğeniyim çekmeyin
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2009 14:07

Kendisinden 18 yaş küçük Fatih Gülnar’dan ayrıldıktan sonra “Genç sevgili büyük hataydı” diyen Nurseli İdiz, yine genç bir erkekle görüntülendi. İdiz soruları yanıtsız bırakırken, yanındaki genç gazetecileri “Yanlış yazmayın, ben Nurseli Hanım’ın yeğeniyim” diye uyardı.

Haberin Devamı

BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİLER (FOTO - GALERİ)

AŞK İKİ YIL SÜRMÜŞTÜ   

Kendisinden 18 yaş küçük tiyatro oyuncusu Fatih Gülnar ile aşk yaşayan Nurseli İdiz, iki yıl süren bu ilişkisini geçtiğimiz sene noktalamıştı. Ünlü oyuncu, aşkın bitmesinin ardından şaşırtıcı bir itirafta bulundu ve “Genç sevgili büyük hataydı. Çok genç bir insanla ileriye doğru yol almanız mümkün değil” dedi. Ancak İdiz, önceki gün de genç bir erkekle görüntülendi.
   
SORULARI YANITLAMADI      

Nişantaşı’ndaki bir mekânda buluşan ikili, uzun süre burada oturup koyu bir sohbete daldı. Mekândan tek başına ayrılan genç adam, karşısında bir anda basın mensuplarını bulunca şaşkına döndü. “Arkadaşlar ben Nurseli Hanım’ın yeğeniyim. Sakın yanlış bir şey yazmayın” diye gazetecileri uyarıp, hızla oradan uzaklaştı. Nurseli İdiz ise soruları yanıtsız bırakmayı tercih etti.     

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!