Yeğenim beni izlerken ağlıyormuş

Güncelleme Tarihi:

Yeğenim beni izlerken ağlıyormuş
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2012 23:35

Her cuma saat 20:45’de FOX ekranlarında izleyici karşısına çıkan “Babam İçin” son zamanlarda herkesin dilinde. Hem dram hem de komediyi içinde barındıran bu sıcak aile dizisini, evin fedakar babasını canlandıran Hasan Kaçan anlatıyor.

Haberin Devamı

Gördüğüm kadarıyla koşuşturma içerisindesiniz. Nasıl gidiyor çekimler?            

Güzel bir koşuşturma içerisindeyiz. Diziler malum çok yoğun ve tempolu oluyor. “Babam İçin” güzel bir proje, burada bulunmak mutluluk benim için. Biliyorsunuz setlerin en önemi özelliği beklemek bu yüzden bir yoğunluk var ama çok güzel gidiyor her şey.

“DİZİDE BÜYÜK SÜRPRİZLER YAŞANABİLİR”                  

Dizideki çocuklarınızı kıyaslamak gerekirse, onları nasıl değerlendiriyorsunuz?            

Asıl bomba benim büyük kızım Dila. Ondan hiç beklemediğimiz hamleler olabilir. Hep deli dolu görünen aslında ailenin en zekisi, en cesur olan karakteri. Kendi işini kurmak için atılganlığı, erkeklerle olan sohbetlerindeki hazır cevaplığına baktığımızda ailenin en akıllısı o. İkinci olarak tabii ki küçük olan erkek. Tıpta okuyor, belli bir çevresi, dünyaya karşı belli bir duruşu var ve ailesine karşı da belli bir sorumluluğu var. Evlendi çünkü mecburdu. Babası kızla başka türlü görüştürmüyordu. En küçük kız da sürprizler yaşatabilir. Hayırsız gibi görünen büyük oğlan var bir de. Elini hangi işe attıysa batırmış, karısının yönlendirmesiyle hareket eden çünkü yönlendirilmeye çok müsait aslında iyi niyetli bir oğlumuz var. Ama bilemeyiz ki şimdi belki de en hayırsız gibi görünen, ileride en büyük fedakarlığı yapan karakter olacak. Bütün bunlar sürprizlere gebe.

Haberin Devamı

“YEĞENİM BENİ İZLERKEN AĞLIYORMUŞ”

Çocuklarınız nasıl tepki gösteriyor diziye?

Büyük oğlumun hoşuna gidiyor, seyrediyor. Ama küçük oğlum üzülüyormuş. Çocuklar sevmiyor rol de olsa babalarını hasta görmeyi. Akrabalarım da bu durumdan pek hoşnut değil. Mesela küçük yeğenim diziyi her seyredişinde ağlıyormuş. “Hasan Amca ölecek mi?” diye. Çocuğun morali bozuluyormuş (Gülüyor).

Oğullarınız kaç yaşındalar, onlarla olan ilişkileriniz nasıl?

Küçük 14, büyük 24 yaşında. İyi bizim ilişkilerimiz, arkadaş gibiyizdir. Büyük oğlumla daha fazla vakit geçirdim çünkü gençlik zamanıma denk geldi. Birlikte hopluyorduk, zıplıyorduk, maçlar yapıyorduk. Onun enerjisine daha yakındım. Şimdi 55 yaşına geldim, on dört yaşındaki oğlumun enerjisine yakın değilim. Dolayısıyla onunla onun istediği gibi vakit geçiremiyorum. Ama anlaştığımızı söyleyebilirim, birbirimizi zaten çok seviyoruz.

Haberin Devamı

Kardeşler nasıl anlaşıyor?

Aralarında 10 sene olduğu için 10 sene farkla anlaşıyorlar. Küçük oğlum büyük oğluma ayak uydurmak zorunda kalabiliyor. Ufaklık hayatın içine girmedi henüz ama büyük olan tam hayatın içinde.

RÖPORTAJIN DEVAMI HÜRRİYET AİLE'DE 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!