Yazlık üniformalar

Güncelleme Tarihi:

Yazlık üniformalar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2012 00:00

Kadınlık halleri malum. Biz her bahar her zamankinden daha fazla alışveriş yapıyoruz. Sonbaharda kışa, ilkbaharda yaza hazırlanıyoruz.

Haberin Devamı

Ama işte aldığımız her parça öyle çok da kullanışlı olmuyor, üstümüze de ruhumuza da oturmuyor. Kadınların büyük bir çoğunluğu gibi ünlüler de her mevsim birkaç parçaya takıyor, döndüre döndüre onları giyiyorlar.

Mayolarım ve şapkalarım olmadan asla
EDA TAŞPINAR

We Are Handsome mayolarımı internetten net-a-porter’den aldım. Yok satan ve hiçbir yerde bulunamayan jaguarlı desenliyiyse New York’ta bir dükkânda buldum. Biri için özel getirtilmişti ama sağolsun satış elemanı bana sattı. İlk Rihanna’nın üzerinde görüp beğenmiştim. Daha sonra elbiselerini ve tişörtlerini de aldım tabii ve yazın en çok kullandığım parçalar oldu. Bunun dışında Lisa Corti’den aldığım renk renk Panama şapkalarını da farklı neredeyse kafamdan çıkarmadım.

Kırmızı hayat kurtardı
ARZU KAPROL

Bu yaz en çok giydiğim parça, biyeli kırmızı bluz ceketim oldu. Bazen şortla, bazen bol etekle hiç sıkılmadan kullandım. Hem renk hem de detaylı tasarımı beni hep iyi hissettirdi.

Haberin Devamı

Üzerimde paralanandılar
TÜLİN ŞAHİN

Resmen yaz ve kışlık üniformalarım var. Her yaz mutlaka aynı elbise, şort, etek bavula atılıyor. Çok gülüyorum bu halime ama ne yapayım bazı parçaları o kadar çok seviyorum ki onlarla vedalaşamıyorum. Onlardan biri batik desen mavi/beyaz Zara elbisem, sanırım 2007’de aldım. Bir diğer yaz klasiğimse Levi’s jean şortum 1993’te (13 yaşımdayken) pantolonumu kesip şort yapmıştım o gün bugündür hep giyerim. Beyaz tığ işi tuniğiyse bu sene aldım ama o da kesinlikle üniformalar arasına girecek.

Boyunu kısalttım
ÖZLEM YILDIZ SERTER

Bu yaz en çok Twins markasına ait bikini üstüne giydiğim tuniği üstümden çıkarmadım. Geçen yaz almıştım. Boyu biraz daha uzundu ama plajda bikini üstü kullanacağım için kısalttım.

Haftada üç aynı tayt
DENİZ BERDAN

Üzerimdeki gri skinnyjean görünümlü Topshop taytı neredeyse hiç çıkarmadan haftada en az üç kere giyiyorum. Ayakkabılarım da üç yıllık Chloe, yılın yarısı da ayağımdadır. Yaz kış fark etmez.

Çocuklarla oynarken mayo rahatlığı
ÇAĞLA ŞİKEL

Spiked sandaletlerimi ayağımdan çıkarmadım. Hem gece hem gündüz bütün stilettolarımın pabucunu tarzı ve rahatlığıyla dama attı. Bir de We Are Handsome mayolarım özellikle çocuklarımla oynarken rahatlığıyla favorimdi.

Haberin Devamı

Benim güzel elbisem
TANEM SİVAR

Beymen Blender’dan aldığım See by Chloe markalı jean elbisemi bu yaz hiç üzerimden çıkarmadım desem yeridir. Ne giyeceğimi bilemediğim anlarda elim hep ona gidiyor.

Şehirde de tatilde de aynı şort
ÖZGE ULUSOY

Geçtiğimiz aylarda İstanbul Life dergisinin kapağına da çıkan TopShop kot şortum bu yaz üzerime yapıştı diyebilirim. Şehir hayatında da tatilde de severek giydim.
STİL EFSANESİ

1965’in sonbaharında balerin taytlarını sokakta giyen, onları şıklaştırabilmek için avize küpeler takan, kalın eye-liner’lar süren kabarık saçlı kız yani Edie Sedgwick gerçek bir stil efsanesi. Andy Warhol’un ‘Fabrika’sının simgelerinden Sedwick, 28 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Haberin Devamı

Asla vazgeçemediklerimiz

Ray-Ban’in efsane Aviator modeli bu sezon Ray-Ban Tech koleksiyonunun en yeni üyesi ‘LiteForce’ olarak karşımıza çıkıyor. Muhteşem bir hafiflik ve kolay kırılmayacak bir dirence sahip son teknolojinin kullanıldığı Ray-Ban Lite Force, gözlük sektöründe yeni bir efsane olacak. Bu model geleneksel çerçevelerin aksine daha esnek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!