Yazıcı'dan başka aday yok

Güncelleme Tarihi:

Yazıcıdan başka aday yok
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2010 18:51

Bursaspor'da yapılacak olan olağanüstü kongre için listelerin Divan Başkanlık Kurulu`na tesliminin son gününde tek aday mevcut başkan İbrahim Yazıcı oldu.

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya yaptığı açıklamada, "Başkanımız İbrahim Yazıcı mazereti olduğundan dolayı 2. Başkanımız Haluk Özkıyıcı`ya vekalet vermiş ve Özkıyıcı da yönetim listesini divana sundu. Şu ana kadar başka müracaat olmadığından dolayı seçime tek liste ile gidilecek ve İbrahim Yazıcı aynı yönetim kadrosuyla kongrede adaylığını koymuş bulunuyor. Ben de bu listeyi onaylayıp sayın Yazıcı'ya hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum ve yeni yılda tekrar şampiyonluk yaşamamız temennisinde bulunuyorum" dedi.

"TÜM CAMİAYA HAYIRLI OLSUN"

İkinci başkan Haluk Özkıyıcı listeyi teslim ettikten sonra şöyle konuştu:

"Şampiyon Başkanımız İbrahim Yazıcı ve şampiyon Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına bu listeyi Divan Başkanımıza sunmaktan dolayı mutluyuz. Bundan sonraki dönemlerde de Bursaspor`un başarıları için İbrahim Yazıcı başkanlığında biz yönetim kurulu olarak 6 -13 Ocak`taki yapılacak kongrede biz yine göreve talip olduk. Tüm Bursaspor camiası için hayırlı ve uğurlu olsun."

Öte yandan Haluk Özkıyıcı, 20 yaş Milli Takım'ın maçlarının önümüzdeki yıldan itibaren Atatürk Stadı'nda oynanacağı müjdesini verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!