Yazıbaşı'nı meydana kavuşturacak proje başladı

Güncelleme Tarihi:

Yazıbaşını meydana kavuşturacak proje başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2016 12:30

Yazıbaşı'nı meydana kavuşturacak proje başladı

Haberin Devamı

İZMİR'in Torbalı ilçesinde "Her Mahalleye Bir Meydan" sloganıyla yola çıkan belediye, Yazıbaşı mahallesine yapılacak meydan için çalışmalara başladı.
3 bin 400 metrekarelik alanı kapsayan Yazıbaşı Meydanı Projesi'nin başlayan inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen AK Partili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, yetkililerden ve yüklenici firmadan bilgi aldı. Projenini başlaması nedeniyle kurban kesilip, dua okundu.
Tasarlanan meydan projesinin Yazıbaşı Mahallesi için önemli bir yatırım olduğunu ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Tüm mahallelerimizde olduğu gibi Yazıbaşı'da da önemli çalışmalara imza atıyoruz. Halı sahamızı tamamladık. Yazıbaşı'nın en işlek caddesi olan 2 kilometre uzunluğundaki Atatürk Bulvarı'nı yeni baştan düzenledik. Çok modern ve kullanışlı bir yol oldu. Şimdi de sil baştan düzenlediğimiz bu caddemiz ile inşaatına başladığımız meydanı birleştireceğiz.Yazıbaşı'nın merkezi yeni baştan şekilleniyor. Kent meydanı Yazıbaşı'ya ayrı bir güzellik ve canlılık getirecek. Buradaki sosyal hayata ivme kazandıracak. Söz verdiğimiz bütün, açıkladığımız bütün projeleri birer birer hayata geçiriyoruz. İlçemiz çok hızlı gelişiyor büyüyor. Bu hıza bağlı olarak biz de kentleşme, sanayileşme, tarım politikalarımızı stratejilerimizi belirliyoruz. Özellikle ilçemizde yatırım yapmak isteyen projesi, öngörüsü olan herkese kapımız açık. Bunu sağlıyoruz ancak havayı, suyu, çevreyi, toprağı kirleten hiçbir girişime müsaade edemeyiz. Özellikle bu konudaki duyarlılığımızın bilinmesini istiyoruz. Tarım,toprak en büyük önceliğimiz" dedi.
3 bin 400 metrekarelik alana yapılacak Yazıbaşı Meydanı'nda, tamamlandığında 1600 metrekarelik yeşil alan, 500 metrekarelik süs havuzu ile iki ahşap süs köprüsü yer alacağı bildirildi.
Yaşar CEYLAN / TORBALI (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!