Volkan Kurt

Bazı otlar ve tohumlar yağ yakan fabrika gibi

13 Ocak 2009
Doğa üretken bir fabrika gibi. Vücuttaki yağların yakılmasını kolaylaştıran birçok bitki keşfedildi. Bedene girdiğinde yağ, yakan mekanizmaları harekete geçiren bu bitkiler aşırı kilolara şifa oluyor. Bunlar arasında mate yaprağı, biberiye ve ısırgan gibi şifalı otların yanı sıra kereviz gibi bitkilerin tohumları da yer alıyor.

İnsanlar krizi bahane ediyor yiyor. 'Eşimden ayrıldım' diye yiyeceklere sarılan çok kadın var. İşten atılıyorlar yine çare yemek oluyor. İhanet birebir yeme sebebi! Artık psikolojik olarak hep bir şeyleri atıştırır durumda buluyoruz kendimizi. Bu da aşırı kilolara yol açıyor. Şimdi bu kiloların tam atılma zamanı. Yoksa bahara doğru vermesi imkânsızlaşacak. Doğal ürün uzmanı Volkan Kurt, zayıflatan bitki ve yiyeceklerden söz ediyor. İdeal kilonun nasıl belirleneceğini de anlatan Kurt, zayıflama konusunda kendisine yöneltilen soruları yanıtlıyor.

2 ay önce doğum yaptım. Şimdi 1.57 cm boyunda 64 kiloyum. Nasıl zayıflayabilirim. Karnım çok sarkmış durumda, onu da toparlamak mümkün mü?

Doğum yapan kadınlar kilo vermek için birçok yolu deniyorlar. Bana bunları bildirmeniz vereceğim yanıtları da daha somut hale getirir. Öncelikle beslenmenize dikkat edeceksiniz. Salata, ızgara ve diyet ürünleri daha çok öne çıkarın. Bu arada biraz da hareket gerekli. Her gün düzenli yürüyüş yapın. Kızartmalardan uzak durun. Tabağınıza yemek alırken ölçülerinizi küçültün. Daha az miktarda alın. Günde en az 1,5 litre su için. Sağlıksız ve doğal olmayan yiyeceklerden, yağlı, salçalı yemeklerden, hamur işlerinden ve hamur tatlılarından kaçının. Karnınızdaki sarkma için basit bir yol önereceğim. Her gün 20 kez karnınızı içeri çekin. Aynı zamanda selülit yağı ile günde bir kez masaj yapın.


Yazının Devamını Oku

Bitkisel yollarla zayıflayın!

20 Haziran 2008
"Yaza nasıl zayıf girerim? Denizde, bikinimle ya da mayomla diğer insanların arasında nasıl ben de incecik görünürüm?" Herkes şimdi bu sorunu düşünüyor kara kara... Doğal Ürünler Uzmanı Volkan Kurt, Mahmure kullanıcılarının bu konudaki her türlü sorusuna yanıt veriyor.

Kilo almak ve onlardan kurtulamamak artık bir çok kadın için kabus. O yüzden bu konuda çalışan uzmanlar, her gün birçok insanı aydınlatıyor. Zayıflama problemi öncellikle yaz öncesinde ciddi bir sorun oldu. Mayo ya da tatil kıyafetleri içinde çekici görünmek, kilolu bedenler için çok zor! Artık trend doğal olandan yana... Bitkisel yollarla bu sorun daha kalıcı olarak çözülebiliyor. Her yaştan kadının özellikle ilgisini çeken `zayıflama tozu`yla kısa sürede kilo veren kadınlar var... Tabiattan formülerle incelmenin, doğal yollarla güzelleşmenin derdinde olanların sorularını ilettiği Doğal Ürün Uzmanı Volkan Kurt, yanıtı en çok merak edilen konular üzerinde çalışıyor. Uzmana, bu konuda kafanıza takılan her türlü soru işaretini iletebilirsiniz.

Ben 18 yaşında, 1.60 boyunda ve 60 kiloyum. En büyük sorunum çok hızlı bir şekilde kilo alıyor olmam. Yemememe rağmen kilo veremiyorum. Nasıl kilo verebilirim?
Şifalı bitkilerden elde edilen bitkisel zayıflama tozu; tokluk hissi verir. Bağırsakları çalıştırır ama kesinlikle bozmaz. Vücuttan yağların atılmasını sağlar ve kilo veriminden sonra ödem oluşmasını engeller. Z–34 bitki özleri damlası vücutta biriken yağları parçalayıcı ve yakıcı özelliğe sahiptir. Dolayısıyla Herbalium Bitkisel Zayıflama Tozu ve Z–34 bitki özü damlasından oluşan setimizi kullanmanızı tavsiye ederiz. En önemlisi verdiğiniz kilo KALICI olacaktır.. Bitkisel Ürünleri düzenli kullanıp, tatlı ve hamur işi ürünlerden mümkün olduğunca uzak durursanız, sağlıklı bir şekilde kilo vermeniz mümkün olacaktır.

Selamlar. Siteniz çok güzel, benim de bir sorunum var, yardımcı olursanız sevineceğim. Troid bezlerim hiç çalışmıyor. Hap da kullanıyorum ama faydasını henüz göremedim. Acaba bana göre de bir bitki tedavisi destekleyici olarak önerebilir misiniz?
İlginize teşekkürler. Troid sorunları için doktorunuzun tedavilerine devam etmelisiniz. Ben sizlere doğal ürünler ve şifalı bitkiler, selülit ve doğal zayıflama gibi uzman olduğum konularda yanıt vermek isterim. Ayrıca hastalıklarla ilgili alternatif tıp'tan zaten her zaman yararlanabilirsiniz. Bu konuda uzman bulmanızın zor olmadığını düşünüyorum. Ama mutlaka bir bilgi istiyorsanız 0216 414 07 16 no'dan, Elif Güveloğlu'na ulaşabilirsiniz?

Yazının Devamını Oku

Yaz geliyor, zayıflamak istiyorum!

15 Nisan 2008
Doğal Ürünler Uzmanı Volkan Kurt, Mahmure kullanıcılarının zayıflama problemleriyle ilgili sorularına ve bitkisel zayıflama ile ilgili merak ettiklerine yanıtlar veriyor.

Merhaba, ben 18 yaşındayım. Sorunum şu: Ben uzun bir zaman spor yaptım ve kilom 56-57 civarındaydı ama bırakalı 3 sene oldu. Şimdi 67 kiloyum, bu durum beni çok rahatsız ediyor. Boyum da 160. İdeal kilom nedir? Ayrıca zayıflama tozları onunla birlikte yaptığım diyet ve de step aerobik yapmamın bana ne kadar faydası olabilir. Ya da kilo vermek için başka neler yapmalıyım? Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

Ürünlerimizi düzenli olarak aksatmadan kullanıp, tatlı ve hamur işi ürünlerden de mümkün olduğunca uzak durarak sağlıklı bir şekilde kilo vermeniz mümkündür.Yaşınız itibariyle ve yapacağınız spor ya da egzersizlerle ideal kilonuz olan 50 kg'a kısa sürede ulaşacağınıza inanıyorum.

Ben 19 yaşındayım. 1.57 boyunda, 63 kiloyum. Bu kilolardan nasıl kurtulabilirim? Ne yapmam lazım? Ne yaptıysam olmuyor. Ekmek yemiyorum, abur cubur yemiyorum ama yine de olmuyor. Ne olur bana yardım edin.

Ürünlerimizi düzenli olarak aksatmadan kullanıp, tatlı ve hamur işi ürünlerden de mümkün olduğunca uzak durarak sağlıklı bir şekilde kilo vermeniz mümkündür. Ama ekstra bir tetikleyici istiyorsanız egzersizi de deneyebilirsiniz bu arada. Yaşınız itibariyle yapacağınız bazı egzersizlerle ideal kilonuz olan 47 kg'a ulaşmanız hiç zor değil.

Yazının Devamını Oku

İncelme, gençliğin ciddi sorunu!

6 Nisan 2008
Zayıflama, incelme herkesin ortak derdi. Ama son yıllarda gençliğin ciddi bir sorunu olmuş. Bunu yapamayan bunalıma giriyor adeta!

Gelen sorulardan, kilo probleminin yarattığı bu 'yan etki'yi de görüyoruz. Oysa, doğal yollarla zayıflamaya çalışmak, bunalımı da kendiliğinden çözecektir." Bu düşünceleri savunan Doğal Ürün Uzmanı Volkan Kurt, kilo sorunu ve bitkisel incelme hakkında sizlerden gelen soruları yanıtladı.

Ben vejetaryen bir bayanım. Boyum 1.72, kilom 85. Karın bölgemden çok rahatsızım acilen kilo vermek istiyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Öncelikle kilo alan insanların sorunu doymama. O yüzden bitkisel zayıflamada tokluk hissinin sağlanması önemli. Üstelik şifalı bitkilerle zayıflama doğal dengeyi de koruyor. Bağırsakları çalıştırır ama kesinlikle bozmaz. Vücuttan yağların atılmasını sağlar ve kilo veriminden sonra ödem oluşmasını engeller.
Burada bir de devreye "bitki özü" giriyor. Bu öz, vücutta biriken yağları parçalayıcı ve yakıcı özelliğe sahip. Sonuç olarak diyoruz ki; doğal bitkilerle zayıflamaya beden de "doğal" olarak yanıt veriyor ve sizin bedeninizde sizin iradeniz dışı biriken ve kesinlikle doğal yapımızla uyum sağlamayan o yağları yakarak incelmenizi sağlıyor.

Yazının Devamını Oku

Bitkisel zayıflamanın avantajları

1 Nisan 2008
Doğal Ürün Uzmanı Volkan Kurt, Mahmure kullanıcılarının sorularını yanıtlıyor.

Ben 18 yaşında, 1.60 boyunda ve 60 kiloyum. En büyük sorunum çok hızlı bir şekilde kilo alıyor olmam. Yemememe rağmen kilo veremiyorum. Nasıl kilo verebilirim?

Herbalium Bitkisel Zayıflama Tozu ve Z-34 bitki özü damlasından oluşan setimizi kullanmanızı tavsiye ederiz. Herbalium bitkisel zayıflama tozu; tokluk hissi verir. Bağırsakları çalıştırır ama kesinlikle bozmaz. Vücuttan yağların atılmasını sağlar ve kilo veriminden sonra ödem oluşmasını engeller. Z-34 bitki özleri damlası vücutta biriken yağları parçalayıcı ve yakıcı özelliğe sahiptir. Ürünlerimizi düzenli kullanıp tatlı ve hamur işi ürünlerden mümkün olduğunca uzak durursanız sağlıklı bir şekilde kilo vermeniz mümkün olacaktır.

13 yaşındayım ve 60 kiloyum. Nasıl zayıflayabilirim?

Boyunuzu söylememişsiniz ama 1.65 boylarındaysanız 60 kilo sizin için fazla. Genç olduğunuz için, kolay kilo verebilirsiniz. Özellikle sebze ve meyve ağırlıklı beslenin. Gün içersinde aşırı tüketilen çay ve kahve şekersiz içilse bile metabolizmayı ağır çalıştırdığından kilo verimine engel olabiliyor. Bir de gençler çok fazla kola tüketiyorlar. Bu da kilo yapıyor. Kolayı tamamen bırakın. Bunların yerine ıhlamur, yeşil çay, kuşburnu vb. bitki çaylarını tüketilebilirsiniz.

Yazının Devamını Oku

Kilo fobisini yenmek için şifalı bitkiler devrede

25 Mart 2008
Bikini ve mayo giyecekleri bir telaş sardı. Haydi bu kez de şifalı bitkileri deneyin ve doğal zayflamanın kalıcı özelliği sayesinde, yaz boyunca, "kıilo veremiyorum", "kilo alacağım" korkularını yaşamayın. Doğal Ürün Uzmanı Volkan Kurt, Mahmure kullanıcılarının bu konudaki sorularınızı yanıtlıyor.

Benim sorunum da kilo tabi ki.. Yaşım 38 boyum 1.50 kilom 85-90 arası ve işim gereği masa başında oturuyorum ve bir türlü kilo veremiyorum. Ürününüzü merak ediyorum tabi gerçekten faydası olacaksa. Çünkü gerçekten kilo veremiyorum ve bu arada etim çok sıkı.

Toplumumuzda fazla kilo sorunu yasayanların büyük bir çoğunluğunun sebebi hareketsizlik ve düzensiz beslenmedir. Şişmanlığın en basit ve en bilinen sebebi fazla kalori almaktır.. Günlük harcadığımız enerjinin fazlasını yediğimiz zaman bu yakılamayan fazla kalori vücutta yağ olarak depolanmaktadır. Dolayısıyla en basta yapılması gereken harcadığımız enerji kadar besin almaktır.

Ürünlerimizi düzenli kullanarak, yediklerimize biraz dikkat ederek ve spor ya da yürüyüşle bunu destekleyerek istediğiniz kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşmanız mümkün olacaktır.

Ben 168 boyunda, 54 kiloyum. Nasıl zayıflayabilirim? Bana yardımcı olur musunuz?

Yazının Devamını Oku

Zayıflama mevsiminde doğadan yardım alın

18 Mart 2008
Doğal Ürünler Uzmanı Volkan Kurt, Mahmure kullanıcılarının zayıflama problemleriyle ilgili sorularına cevap veriyor.

Merhaba, benim boyum 1.60 kilom 78 zayıflamak istiyorum ama zayıflayamıyorum. Spor da yaptım ama olmuyor. Doktora gittim bana metabolizmamın çok yavaş çalıştığını söyledi. Bunun için 'yeşil çay iç' dedi ama yeşil çay vücudumda ödem yaptı. Şiştim ben de bıraktım. Ne yapmalıyım?Yazılarınızda bir setten bahsediyorsunuz. Beni bu konuda bilgilendirir misiniz .. Şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

Merhabalar Melek Hanım. Gün içersinde aşırı tüketilen çay ve kahve şekersiz içilse dahi metabolizmayı ağır çalıştırdığından kilo verimine engel olabiliyor. Buna da dikkat etmek gerekir. Yeşilçay yerine kuşburnu, ıhlamur vb.bitki çaylarını da tüketebilirsiniz.
Herbalium Bitkisel Zayıflama seti tokluk hissi verir. Bağırsakları Çalıştırır ama kesinlikle bozmaz. Vücuttan yağların atılmasını sağlar ve kilo veriminden sonra ödem oluşmasını engeller.

Merhaba yaşım 23. Ve 124 kiloyum. 1,65 boyundayım. Hormon bozukluğu yüzünden çok kiloluyum. Ne yapmalıyım ?

Yazının Devamını Oku

Zayıflamak için doğaya güvenin

10 Mart 2008
Doğal Ürünler Uzmanı Volkan Kurt, Mahmure kullanıcılarının zayıflama problemleriyle ilgili sorularına cevap veriyor.

Merhaba, yaşım 36. Mide ve göbeğimde problem var. Normalde çok ekmek tüketmeyen biriyim fakat son 1 yılda göbek ve midemde büyüme oldu. Nasıl küçültebilirim? Kilom 74, boyum 1.75. Ne yapmam gerekiyor?

En az 5-6 kg. vermenizde fayda var. Bir de bitkisel zayıflamayı deneyin. Setimizi kullanmanızı tavsiye ederim. Bu bitkisel tozun en büyük özelliği vücuttaki yağları yakmak ve vücuttan atmaya yönelik bitki ve bitki özlerinden oluşmasıdır. Dolayısıyla vücudunuzda yağ nerede birikmişse kilo verimi o bölgeden gerçekleşecektir. Aynı zamanda bölgesel zayıflama ve selülit yağını da yanında kullanırsanız daha etkili sonuçlar elde edebilirsiniz.

Selam, ben atletizmciyim. Boyum 1.50 ve 49 kiloyum. Boyuma göre 40 kilo olmam gerekiyormuş. Spor yapmama rağmen kilo veremiyorum, bunun sebebi sizce ne olabilir? Sadece iç baldırlarda fazlalıklarım var.

Atletizmci olmanız sebebiyle baldırlarınızda kastan dolayı fazlalık olması normaldir. Baldırlarınızdaki fazlalık dedikleriniz yağ birikmesi ise eğer; bölgesel zayıflama ve selülit masaj yağımızı kullanmanızı tavsiye ederim. Ürün hakkında size bilgi vereyim. Bahsettiğimiz bitki özlerinden oluşan yağ masaj halinde sorunlu bölgeye uygulandığında o bölgede kan dolaşımını hızlandırarak yağların parçalanmasını sağlıyor. Yapılan masajın da etkisiyle lenf kanalları ile vücuttan idrarla atılmasını sağlıyor. Ayrıca cildi besleyici ve sıkılaştırıcı özelliği de vardır. Aşağıda belirtilen yağların hepsi yüzde 100 saf doğal yağlardır. Piyasadaki sentetik karışımlı bitkisel kokulu yağlardan değildir. Masaj yağlarını evde kendiniz uygulayabileceğiniz gibi, profesyonel bir masör tarafından da uygulanabilir. Birçok güzellik merkezinde de uygulanan, saf bitki özlerinden oluşan bu yağ karışımı yaklaşık 10–15 uygulamada bölgesel zayıflama ve selülit sorunlarının giderilmesinde çok iyi neticeler vermektedir.

Yazının Devamını Oku