Şimdi sırası mı kardeşim?

Federasyon emanetçisi Harun Erdenay, Pelicans’ın menajeri arkadaşıyla konuşmuş.

Haberin Devamı

Birlikte Ömer Aşık’ın bu yaz dinlenmesine karar vermişler. Enes Kanter desen siyaseten kadro dışı.

Grubumuzda Dünya 2. Sırbistan, Avrupa Şampiyonu İspanya, ev sahibi Almanya ile uzun yıllar sonra ilk kez bu kadar iştahlı İtalya’dan oluşan 4 dişli takım olduğunu gören Turgay Bey tayfası komployu kurmuş.

16 dışı kalmanın ilmiğini zaten nefret ettikleri Ataman'ın boğazına geçirip ipini çekiyorlar. Aziz Yıldırım’ın zamanlaması harika. Sporumuzun büyük karar ve ayar vericisi Aziz insan; 'Ataman hem kulüp hem milli takım koçu olamaz" demiş.

Tanyevic yaparken iyi Ataman’a gelince kötü. Nasıl hesap bu?

Öfkenin endazesi kaçınca laf saygınlığını yitiriyor. Milli takıma oyuncu göndermem tehdidi savuruyor. Erdenay da, "Kızmayın Aziz Bey biz zaten göndereceğiz" garantisi vererek koçunu alenen satıyor.

El birliğiyle gelecek on yılın takımını yapmaya soyunmuş 'Gergin Ataman'ı, çırıl çıplak kapıya koydular.

Avrupa Şampiyonası'na şurada kalmış bir hafta. Müdebbir bir Federasyon Başkanı'nın yapacağı iş mi bu pişmiş aşa su katmak? Hem madem Aziz beyin lafından çıkmıyorsunuz neden Enes konusunda dinlemiyorsunuz?

Ergin’in oynattığı basketbol için aynı başlığı gecen yaz atmıştım. Ataman, basketbolunu şuta endeksleme hastalığından hazırlık maçlarında kurtulamadı.

Diyorlar ki; Dış atışlar bizim takımda ön plandaymış. Peki kim atacak bana söyler misiniz?

Orta ve uzak mesafede Melih'den başka keskin nişancı var mı? 70 sayılara ulaşamıyor, %40 isabet yakalayamıyoruz. Son iki maçta içerden biraz kıpırdandık. Diyorlar ki; Bizim takım savunmayla var olan bir takınmış. Nasıl oluyormuş bana bir anlatın.

Oyunu bozarak kazanma,‘vur, kır, parçala bu maçı kazan’ tarzı günümüz basketbolunda kalmadı artık.


Yazarın Tüm Yazıları