Kanaryam güzel kuşum..

Tam destek sonuna kadar destek ama Aziz Bey 'hiçbir şeyden çekmedi OBRA’dan çektiği kadar.'

Haberin Devamı

'Ben sana vurulmuşum' diyen cefakâr taraftarını bu yıl üzmeye erken başladı. Malum 'Yapacaklarına teminat olarak yaptıklarını verdi' Obradovic.

Başkalarına yaşattığı şampiyonlukların kredisini tüketiyor, cepten yiyor. Dokuz yeni oyuncuyu istikrarlı, 'kazanan takıma' bir türlü dönüştüremiyor. Her maça farklı formasyon ve beşle başlama bıktırdı usandırdı.

Kıymeti kendinden menkul İtalyan manejer arkadaşıyla birlikte gönderdikleri keskin nişancılar Goudelock ve Nemanja Bjelica’nın yerini dolduramıyor.

Grubun görece zayıf Fransız takımından 21 fark yemek güzel olmadı. Gerçi grubunda herkes birbirini yendiğinden belki sonunda bu maçın hiç kıymeti harbiyesi olmayacak ama bu hafta oynanacak Madrid maçı da ateşten gömlek.

Obra evinde Torku yenilgisiyle taraftarına mahcubiyetini katlarken, Tenerife’yi 112-89 yenen Madrid istim üzerinde geliyor. Pazartesi günü ligde de Galatasaray ile güçlerini tartacaklar.

Evde ayakları kaydı
Bamberg maçında saha içi yönetim ve zamansız, yanlış oyuncu değiştirme rekorlarını egale etti Daçka koçu. Kullanım kılavuzunu iyi okumadığından Semih ve Oğuz’u da harcıyor.

Peş peşe 3'de 3 üçlük sokarak maçı alıp götürmekte olan Serhat'ı kenara alması 'maçı veren hata' oldu. Son olarak ligde Muratpaşa karşısında aldıkları yenilgi de yaralarına tuz biber ekti. Daçka'nın grubun yenilgisiz takımı Malaga’ya karşı İspanya’da kötü gidişe son vermesi büyük sürpriz olur.

Mahmuti bildiğimiz gibi
Hayır, hemen hayıflanıp tarifsiz kederlere kapılmayın. KARSIYAKA, 'Pire'de Panatinaikos’u deve yapmadı'. Komşunun efsane takımı geri dönüş yaşıyor. Sert kayaya tosladı temsilcimiz. Evinde oynayacağı ZALGIRIS KAUNAS maçı aynı tarz 'koş koş at' oynayan iki takımın sınavı niteliğinde geçecek. Türün mucidinin Litvanyalılar olduğunu aklımızdan çıkarmayalım.

Kimselere çaktırmadan bir hafta içinde 3 stent taktırıp takımın başına dönen ihtiyar delikanlı Ivkovic form tutmaya çalışıyor. Kurt hoca dört elle (Heurtel) sarılmış takıma. Az ama öz transferlerde cuk oturunca saat dakikliğinde gidiyor işler Anadolu yakasında. Ligdeki Banvit maçının son saniye üçlük kazasını unutup, grubun iddialısı CEDEVITA ZAGREB’e iyi bir tokat atmalı.

 

Yazarın Tüm Yazıları