Kadının fendi komşuyu yensin!!

Erkeği bilmem ama bizim kızlar, nam-ı diğer PERİLERİMİZ, Çekya’da yapılan Kadınlar Avrupa Şampiyonasın da galibiyetleri seriye bağladılar.

Haberin Devamı

Nevriye Yılmaz’sız sudan çıkmış balığa dönmesinden korktuğum, ligimizin lejyoner yabancılarla dolu oluşundan yeterli süre alamayan tekne kazıntılarından oluşan millilerimiz “kolej takımı gibi oynayan takım” deyimini “periler gibi oynayan takım”a dönüştürdüler.

Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için sloganıyla gemi azı dişleri arasına alarak yapışıyorlar her maça. Koçları da bu dirençten MEMNUN. İtalya maçını 28 sayı 20 ribauntla mükemmele bağlayan Quanitra Hollingsworth tek devşirme yabancı olarak doğru seçim olmuş. İlk maçında Slovakya’yı geçen Millilerimiz, ikinci maçında da İtalya’yı ve Belarus devirdi ve 3de 3 yaparak grup lideri old

Komşu kızı sert

Sırbistan’dan sonra Yunanistan’a yenilen Rusya’da dışarda kalınca çeyrek finale kalıp Dünya Kupasına katılma şansımız çok arttı. Ama bu akşam ki rakibimiz Yunanistan basketbollarını erkekleri gibi üst seviyeye taşımış bir ekolün takımı. Komşuyla ezeli rekabeti kızlara taşıdık. Yunanistan, aynen erkeklerde olduğu gibi, liglerini yabancı oyuncularla doldurmaktansa milli oyuncularını ABD’de Üniversitelerde oynatarak ulusal basketbolu şekillendirmişler.

Haberin Devamı

190 üstü oyuncusu olmamasına rağmen komşu kızları yüksek dış isabeti olan keçi gibi maça asılan oyunculardan kurulu sert takım. 24 sayı üreten deneyimli Kaltsidou’ları büyük tehlike.Onları aşarsak yarı finale kalıp Dünya Kupasına gideceğiz. Rastgele ülkenin iftiharı kız çocukları.

 

Yazarın Tüm Yazıları