İstanbul'da sirtaki

İstanbullu Ortodoks Arnavut kasapların hayvanı kesmeden etrafında dönerek yaptıkları vicdani arınma nitelikli dans ‘sirtaki’ daha sonra Yunan milli dansı olmuştur.

Haberin Devamı

Zorba filmiyle sirtaki dünyada ün yaptı. Akşam F.Bahçe katiyen zorbalık yapmadan, basketbol kuralları içerisinde enerji yoğunlaşmasıyla çıktı, oynadı, kazandı. Arena’da tek uzunla başlayıp maçın pasını alıp ikiz kuleleriyle süpürüp götürdüğü akşamda Fenerbahçe’de Obradovic’in sağladığı istikrarın farkı gözler önüne serildi.

MAÇIN MVP’Sİ: TÜM F.BAHÇE TAKIMI
Hem de nasıl biliyor musunuz? İlk iki maçın MVP’si Bogdanovic hemen hiç varlık gösteremezken!


Panathinaikos Clathes ile top getirerek Bogdanovic’i oyundan düşürünce Obrakadabra şapkadan Nunnally’i çıkardı. Dış atışları Nunnally, Kalinic ve Datome’nin sayılarıyla dengeleyip içeriden Udoh ve Vessely ile çemberi savunmada karartıp hücumda smaçlarla parçalatarak gecenin kazanan taktiğini buldu.

Dixon her akşamki gibi kıpraşan Yoncalar’ın başkaldırışını sayı ve asistleriyle söndüren adam oldu. Fenerbahçe dün akşamki basketboluyla peş peşe üçüncü kez final four yaparken kupayı kazanabilecek bir yapıya sahip olduğunu gösterdi. 

Yazarın Tüm Yazıları