HER YERDE FENER

G.SARAY ile F.Bahçe oynuyorlarsa zaman durur. Dünü, yarını yok, o günü vardır. Gerisi gerçekten teferruattır. Ezeli rekabetin diğer tüm dertleri unutturduğu günün galibi; maçın büyük bölümünde geride olmasına rağmen dinginliğini koruyan F.Bahçe oldu.

Haberin Devamı

Sarı kırmızılılar, topu tutmaya ve oyunu sete set oynamaya çalışan F.Bahçe karşısına, ‘oyunu açık alan koşusuyla hızlı akıtma’ anlayışıyla başladı. Anlayış doğruydu ama gerisini getiremediler. Dixon’ı uzun süre kilitlediler ama sokak çocuğu sonunda gene yaptı yapacağını. Obradovic akıllı seçimle; Udoh’u oyuna alıp klasik ikiz kulelerine dönerek ve keskin nişancı Melih’i erken sahaya sürerek çevirdi maçı. 

BOGDANOVİC YANGINI

G.SARAY’ın Pleiss ile ikili hücumları ve tam saha topa baskılı savunması etkili olurken momentum, F.Bahçe’nin üçlük kaçırması nedeniyle, uzun süre ev sahibinin oldu. F.Bahçe, ikinci yarıda yıpranan G.Saray’da savunma ve hücum etkinliği aksayınca Dixon’un sayılarıyla geri geldi. Son çeyrekte Fenerbahçe maç sonu oynama deneyimini konuşturarak Bogdanovic’in sayılarıyla 15 farkı eritip sahadan hakkıyla galip ayrıldı.

 

Yazarın Tüm Yazıları