‘Hayır duaya’ HAYIR!

Stockholm, rehin alana sempati duyma sendromuna tutuldum.

Haberin Devamı

Tef çalmak için ‘bugünün Saraylısının’ yarınlarını bekleyecek, bir sure içinde TD geçen yazılar yazmayacağım. Şimdi ki zamana yoğunlaşıp Ağustos böceği misali dersimizi çalışıp Milli Takım Eylül’de nasıl Olimpiyat vizesi alacak ona bakacağım.

DEV meselemize gelince; ‘Allah ıslah etsin’, tabii ki hayır dua değil. Kırk kişiyiz, kimin kime hayır dua edeceğini biliriz.

Boyu uzun aklı kısa boşuna demezler. Enes Kanter de iki imam arasında bir namaz kaldı. 70 Milyon dolar ederli NBA yıldızımız gene Milli Takım'a alınmadı. Hem de en ihtiyacımız olan zamanda. Gezici Cenk Akyol gibi siyasete bir kurban daha verdi parke.


Milli takım DEVsiz.
Grupta ilk dörde girip devam edebilmek için sırasıyla İtalya, İspanya, Almanya, Sırbistan ve İzlanda ile oynayacağız.

Koç Simone Pianigiani son yılların en iyi İtalya Milli Takımı'yla geliyor. Ağabey Pao geliyor ama Marc Gasol yok şampiyonluk adayı İspanya’da.

Kleber oynamayacak ama haberin en kötüsü Almanya’dan; Dirk Nowitzki döndü takıma. Eski takım arkadaşı Chris Fleming’de koçu takımın. Berlin’de kendi seyircileri önünde geri dönüş yaşayıp Almanya’yı 2005’deki gibi şampiyon yapmaya soyundular.

Bu yıl Panatinaikos’un başına geçen koç Djordjevic’in Sırbistan’ı bir diğer şampiyonluk adayı.

Bizim gruba ateşten gömlek demek çok hafif kalır. Dixon’u devşirten Ergin Ataman; Ender Arslan ve Ersin Atsür’ü almadı. Oyun kurucu fakiri bir takımla işi zor ötesi.

Yazarın Tüm Yazıları