GURUR DOLU BİR HAFTA

İKİNCİ dört dörtlük Çılgın Türkler haftasının en şok galibiyeti Aslan’ınki oldu. ‘Play-off için boş ama tribüne çok hoş şok galibiyetlerin avcısı’ Ergin Ataman’ın, Olympiakos’u Pire’de gafil avlaması Avrupa Ligi’nde haftanın olayı oldu.

Haberin Devamı

Her maçta küllerinden doğan Galatasaray, ilk yarıda vazgeçmişlik modundaki oyunuyla ev sahibini uyuttu. Rehavetten farkı eridiğini son beş dakikaya kadar fark edemediler. Seyircisiyle birlikte ‘aldık maçı’ havasında rahatlayan Olympiakos, aslarını banka alıp soğutunca, üçlük olup yağan Galatasaray rakibini boks deyimiyle kontra vuruşla nakavt etti. Başka bir teselliyi önümüzdeki maçta Kazan kaynatarak bulabiliriz.

ANADOLU ATEŞİ

Havaya girmiş Bamberg’in gazını alıp kaçan Fenerbahçe, haftanın ikinci başarılısıydı. Bu hafta serbest düşüşteki Maccabi’yi evinde yenerek ‘İmparatorlar Yürüyüşü’nü sürdürür amiral gemimiz.

DÜŞENİN dostu olmazmış... Sallan yuvarlan giden Barcelona’ya bir tokat da Darüşşafaka attı. O da önce uzak ara oynadığı maçın sonlarında daraldı ama baştaki kredisinden yiyerek lehine bitirdi maçı. Sırat köprüsünde ki Daçka, mucizeyi Moskova’da ki CSKA maçında arayacak.

Haberin Devamı

HER geçen gün daha kolektif oynayan Anadolu Efes’e Maccabi maçını 22 sayı atarak getiren oyuncu, paletine keskin nişancılığını da ekleyen Granger oldu. Yanına Heurtel de katılınca lacivert beyazlıların dış silahşörleri can yakıyor. Bu hafta ilk sekizi kovalayan Zalgiris’e karşı deplasmanda ateşle imtihanı var temsilcimizin.

 

Yazarın Tüm Yazıları