GEREKSİZ ‘BASK’I YEDİK

BİZİM takımların korkulu rüyası Baskonia, İstanbul’da Daçka’yı da altına alarak birden fazla maç kazandı.

Haberin Devamı

Kısaları çok iyi takım karşısında maçın büyük bölümünü Dixon’sız oynamak büyük hata oldu. Udoh ve Kostas’ın yokluklarını fena halde hissettik. ‘Topun kıymetini bilerek kontrollü hücum sever sağlamcı takım’ Fenerbahçe, vazgeçilmezi ‘yüksek tempoda hızlı hücumla fazla açık alan sayısı’ olan rakibi havaya sokmadan baştan vurup geçmeliydi.

Ancak oyun kurucu olarak Bogdanovic’i kullanırken hareketli kısa Larkin karşısında bütün maç bocalayarak oyunu koparamadık.

LARKİN KABUSU

Bogdanovic (toplamda 21 sayı) zaman zaman içeride girerek skorer kimliğini konuşturdu ama takımın gerisini oyuna sokamadı. Pas trafiğini sağlayamadı. Fenerbahçe savunmada kabuğunu sertleştirmesine rağmen alışılmışın aksine ‘sıcak isabet gecesini oynayan rakibin’ gazını bir türlü alamadı.

Haberin Devamı

Dixon kenarda uzun kalınca ve de çaylak Berk, Larkin savunmasında aksayınca Baskonia maç boyu kaçmayı sürdürdü. Her zaman ki gibi sonradan giren kaptan Melih isabet rüzgarıyla maça döndük ama Dixon’ın etkili olamadığı  kısmetten çıkmış gecede kimse yaraya merhem olamadı. Öte yandan G.Saray varlık gösteremeden Moskova’da lig lideri CSKA’ya teslim oldu.

Yazarın Tüm Yazıları