Çöplüğünün horozu!

Ordaki maçta; madalyalar, şiltler, alkışlar arasında bağra basmalarla koç Obradovic’in kafasını karıştırıp 18 sayılık üzücü fark yapmışlardı.

Haberin Devamı

Dün akşam Fenerbahçe “Burası İstanbul, yok öyle yağma” dedi ve “22 sayı farkla ayıbı iade” etti. Mavrokefalidis ve Batista olmayınca pota altında görece güçsüz kalmıştı Panathinaikos.18-18 berabere geçilen ilk çeyrekte her geçen gün daha iyi oynayan Semih, Julian Wright’a karşı, smaç, blok ve sayılarıyla Fenerbahçe’ nin parçalayıcı gücü oldu.
Semih’siz ikinci çeyrekte bütün reboundlar yeşillerin olmaya başlayınca Fenerbahçe hücumu tıkandı. Neyse ki onlarda 3.5 dk. sayı bulamadılar. Melih (2) ve Hickman’ın peşpeşe üçlükleriyle kaçmaya başladı Fenerbahçe. Ancak önceki maçın kahramanı Slaughter ve imrenilecek 17 yaşında ki oyuncuları Charalapopoulos’un üçlükleriyle geri adım atmadı Pana. Ev sahibi olarak 36-32’yle yeterli sayıyı üretemedik.

SEMİH BÖYLE İSTEDİ

Diamantidis sakatlanıp çıkınca “pilotsuz uçak” yakalayan Obradovic usta 2. yarıya yeniden “Semih, Bjelica ve üç kısa” başlayıp “üçlüklerin efendisi Goudelock” ve Hickman sayılarıyla çeperden ısırmayı tercih ederek maçı kırdı. Semih 14 dakikada 14 sayı, 7 rebound ve 2 assist ile oynadı. 19 sayılık sıçramayla takım havasını bulurken yüksek ritimle fark açılmaya başladı. 67-48 ile girildi son çeyreğe. Kazanılmış momentum kredisinden yararlanan Kanarya hiç gevşemeden koşarken coştu. Vessely ve Oğuz’da bu parlak başarının perdahını çektiler.

Yazarın Tüm Yazıları