İnternete düşmeye gör!

Zamanlama fazlasıyla manidar... Tam da Jennifer Lawrence ve Kate Upton gibi yıldızların ‘özel’ fotoğraflarının ‘hacker’lar tarafından ortaya saçıldığı bir dönemde Cameron Diaz’ın ‘Seks Kaseti’ de salonlara uğruyor!..

Haberin Devamı

Jake Kasdan (ki kendisi ünlü yönetmen Lawrence Kasdan’ın oğludur), bir önceki filmi ‘Bad Teacher’ın başrol oyuncuları Cameron Diaz ve Jason Segel’la birlikte ‘Kaset İşi’nde bu kez ‘post-modern zamanlar seks komedisi’ne soyunmuş.

İnternete düşmeye gör

İki çocuk, iş güç derken seks hayatları sekteye uğrayan Annie ve Jay çifti, uzun süre sonra nihayet bir fırsat yaratırlar. Bu esnada Annie’nin aklına bir fikir gelir ve sevişmelerini kaydederler. Lakin daha sonra silmeye karar verdikleri bu görüntülerin, teknoloji şaşkını Jay sayesinde internete düşme ihtimali belirir. Çift bu durumu engellemek adına yollara düşer...

İnternete düşmeye gör

‘Kaset İşi’, kâğıt üzerinde vaat ettiklerini tam olarak karşılayamıyor. Ama yer yer çok iyi espriler olduğunu da belirtmek lazım. Özellikle Annie’nin muhtemel patronu Hank’in (ki Rob Lowe canlandırıyor) evinde yaşadıklarını anlatan bölüm çok iyiydi. Aile babası görünümündeki Hank’in, önce sert metal müziklerle karşıladığı Annie’ye, “Hanımla çocuklar gidince eski günleri hatırlıyorum hep, biraz kokain çeker miyiz?” repliği enfesti mesela.
Sonuç olarak genelinde olmasa da yer yer keyifli anlar vaat eden bir komedi ‘Kaset İşi’. Cameron Diaz-Jason Segel uyumu da tatminkâr... Ayrıca filmin bir de Jack Black sürprizi var.

Yazarın Tüm Yazıları