21 takımlı lig mi dediniz?

KADIKÖY’de iki ayrı perde oynandı dün gece:

Haberin Devamı

KADIKÖY’de iki ayrı perde oynandı dün gece: İlk perdede futbol yoktu, kör dövüşüyle geçti ilk yarı. Sol bekin önüne sol bek, ön liberonun arkasına ön libero koymuş Okan Buruk’un takımının futbol oynaması için gol yemesi gerekiyormuş galiba! Hani bu aralar takım sayısının artacağına dair bir söylenti var ya; ligde iki sol bekli-dört stoperli daha fazla takım görmek istiyor birileri belli ki!

DEVLER LİGİ YARIŞI İÇİNDE

46’da sol beklerden biri çıkıp Cikalleshi girince en azından 45 dakikalık bir futbol oynandı Kadıköy’de; ama Arnavut santraforun çabası puana yetmedi... Fenerbahçe’deyse Lens, Kadir-Ömer ikilisinin markajında yorulunca Aatif devreye girdi, Souza ve Alper’le beraber gecenin az da olsa kıpırdanan isimlerindendi Faslı. Sarı-lacivertliler ufak bir kıpırdanmayla, Devler Ligi yarışının içinde gözüküyorlar artık.

Haberin Devamı

LENS VE DENAYER

DÜN Manchester’dan fark yiyen Sunderland’in işi bitti gibi. Lens’in küme düşen bir takıma dönmesi manasız olur. City de Denayer’a başka bir rota belirleyecektir. Türk takımlarının sezon sonunu beklemeden hamle yapmaları doğru olabilir gibi.

TEKNİK DİREKTÖR KARNESİ

DİCK ADVOCAAT: HÂLÂ duran toplar dışında bir hücum planı üretememiş olsa da, sezonun sonuna doğru Van der Wiel, Van Persie, Souza, Alper, Aatif gibi isimlerin form tutması Devler Ligi yolunda önemli bir gelişme.

OKAN BURUK: BAŞAKŞEHİR ve Fenerbahçe maçlarından 3 değerli puan, bir de değerli santrafor kazanarak çıktı. Akhisar’ın ligde kalma yarışında en önemli kozu Cikalleshi’nin ekstra çabası olacak. 

 

Yazarın Tüm Yazıları