Zor bir haftaya hazır mısınız?

1 Ağustos’ta Mars, Uranüs’le çekişme halinde olacak. Ama hemen korkmayın! Bu durum, bazı burçların yaratıcılığının artmasını, sıradışı çözüm yolları bulmalarını sağlayacak.

Haberin Devamı

KOÇ

Maddi risk almayın

Yönetici gezegeniniz Mars, Uranüs’e sert bir açıda olacağından zor bir hafta geçirebilirsiniz. Geçen mayıs ortasında yaşadıklarınızı düşünün, benzer şeyler olabilir. Parayla ilgili riskler almaktan kaçının.

BOĞA

Kontrolü kaybetmeyin

Hobilerinizle uğraşmak gibi hoşunuza giden şeyler yapmak isteyeceksiniz. Önemli konumdaki biriyle yaşadığınız sorun tekrar su yüzüne çıkabilir. Sonradan pişman olabileceğiniz şeyler söylemeyin.

İKİZLER

İşte çıkış yolu!

Yeni işlere başlamak yerine, elinizdekileri bitirin ve evde ya da bilgisayarınızda kalabalık yapan şeylerden kurtulun. Yaratıcılık gerektiren bir işte ilerleyemiyorsanız 1 Ağustos’ta bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

YENGEÇ

Sürpriz masraf çıkabilir

Emeklilik ya da sağlık sigortası gibi konuları düzene koymak isteyebilirsiniz. 1 Ağustos’ta borç vermekten kaçının. Bir arkadaşınızın düğününe alacağınız davet gibi beklenmedik bir masraf çıkabilir.

ASLAN

Kariyer yükselişte

Haberin Devamı

Bu hafta kariyeriniz yükselişe geçebilir. Ün, profesyonel itibar ve başarı evinizde bulunan Uranüs, sizi sıradışı düşünmeye teşvik ederek yeni bir alana yönlendirecek. İşyerinde bir gerginlik olabilir.

BAŞAK

Hafta sonu kaçamağı

Bu hafta mükemmeliyetçiliğiniz iyice ortaya çıkabilir. İşyerinde bir projeyi bir türlü istediğiniz hale getiremiyorsanız, 1 Ağustos’ta yaratıcılığınızda müthiş bir artış olabilir. Bir hafta sonu kaçamağı yapabilirsiniz.

TERAZİ

Eski sevgiliye dikkat

Bu hafta çocuklarınız, yaratıcı bir proje ya da aşk hayatınızla ilgili konularda kaygı yaşayabilirsiniz. Eski sevgiliniz tekrar karşınıza çıkabilir; ilişkiye yeniden başlayabilir ya da tamamen kopabilirsiniz.

AKREP

İletişim sorunları olabilir

Venüs 22 Temmuz’da Jüpiter’le uyum içindeyken heyecan verici bir sosyal etkinliğe davet edilebilirsiniz. Merkür 25 Temmuz’da gerileyeceğinden, bir yöneticiniz veya takım lideriyle iletişim problemi yaşayabilirsiniz.

YAY

İddialı fikirler saçılıyor

Bu hafta en iddialı fikirlerinizi söylemek için dayanılmaz bir istek duyacaksınız. Otomobil kullanırken daha dikkatli olmaya gayret edin. Aldığınız mesaj ve e-mail’leri yanıtlamakla çok meşgul olacaksınız.

OĞLAK

Krediye başvurmayın

Haberin Devamı

Bu hafta aklınızda para var. Eviniz veya ev hayatınızla ilgili beklenmedik bir masraf çıkabilir. Kredi başvurusu yapmak için uygun zaman değil. Size yeni deneyimler yaşatabilecek eğlenceli kişilerle tanışabilirsiniz.

KOVA

Zorlamayın, üzülürsünüz!

Burcunuzdaki Mars kişilik evinizde, Merkür de ilişkiler evinizde gerileyecek. Bu durum, bir konuda sonuca varmak için kendinizi zorlamanızın, sadece üzülmenizle sonuçlanacağına işaret ediyor.

BALIK

Dinlenme vakti

Mars, mahremiyet evinizde gerilerken yaratıcılık gerektiren bir projenizi gözden geçirmek için size enerji verecek. Bu gerileme dönemini, dinlenmek ve evinizi, masanızı düzenlemek için değerlendirin.

Haberin Devamı

*Susan Miller’ın günlük ve aylık burç yorumlarını ‘Susan Miller ile Astroloji’ uygulamasını telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları