Yine bize esmer günler

Mars, Satürn ve Plüton geriliyor. Ve ne yazık ki bu hareket yüzünden bizi gergin zamanlar bekliyor. Sakin olun ve planlarınızı gözden geçirin.

Haberin Devamı

 

KOÇ: HEDEFLERİ GÖZDEN GEÇİRİN

Yöneticiniz Mars, ün ve başarı evinizde 12 Ağustos’tan itibaren gerilemeye başlarken, kariyerinizle ilgili hedeflerinizi gözden geçirin. 27 Ağustos’ta düze döndüğünde harekete geçin.

 

BOĞA: GÜZEL HABERLER

Hafta başlarken macera evinizde gerileyen Mars, sizi seyahat planlarınızı gözden geçirmeye teşvik edecek. Merkür 18 Ağustos’ta ileri hareketine başlarken, uzun süredir görmediğiniz bir akrabanızdan haber alabilirsiniz.

 

İKİZLER:  ESKİ AŞKLA BARIŞABİLİRSİNİZ

Merkür 18 Ağustos’ta ileri hareketine başlarken, geçen haftalarda yaşadığınız anlaşmazlıklar kaybolmaya başlayacak. 18 Ağustos’ta eski bir sevgilinizle tekrar bir araya gelebilirsiniz.

 

Haberin Devamı

YENGEÇ: PARA DURUMU İYİLEŞEBİLİR

Merkür 18 Ağustos’ta ileri hareketine başladığında para durumunuz iyileşmeye başlayacak. En sonunda borç verdiğiniz parayı geri alabilir ya da maaş artışının gerçekleştiğini görebilirsiniz.

 

ASLAN: GERGİNLİKLER OLABİLİR

Mars, Satürn ve Plüton gerilerken iş ve sağlık eviniz hareketli olacak. İşinizde, yaklaşmakta olan bir teslim tarihi, çalışanlarda bir değişim ya da kızgın elemanlar yüzünden gerginlikler yaşayabilirsiniz.

 

BAŞAK:  TATİL PLANLARI

Bu hafta, romantik ilişkinizi gözden geçirebilirsiniz. Biriyle çıkmaya başladıysanız, birbirinize uygun olmadığınızı düşünebilirsiniz. İyi haber; uzun süredir zaman ayıramadığınız bir hobinizle tekrar ilgilenebilir ya da bir tatile çıkabilirsiniz.

 

TERAZİ:  SORUNLAR YİNE GÜNDEMDE

lişkiler evinizin yöneticisi Mars gerilediğinden, geçmişte çözülemeyen bir konu tekrar ortaya çıkabilir. Burcunuzdaki Venüs, bütün zorlukları aşmak için size gerekli olan şeyleri bulmanıza yardım edecek.

 

Haberin Devamı

AKREP: ZOR HAFTA

İki yönetici gezegeniniz Mars ve Plüton bu hafta gerilerken, zor bir hafta sizi bekliyor olabilir. Burcunuzdaki Jüpiter gelişmeniz ve ilerlemeniz için sizi iterken, gerileyen yöneticilileriniz de sizi geriye çekmeye çalışacak.

 

YAY: FIRSATLAR YOLDA

Cumartesi günü gerçekleşen yeniayla gelen güneş tutulmasından yeni çıktınız. Bu tutulma gelirinizi artırma fırsatları getirebilir. Ancak kontrat imzalamak için 18 Ağustos’tan birkaç gün sonrasını bekleyin.

 

OĞLAK: 18 AĞUSTOS’U BEKLEYİN

Bu hafta elinize para geçebilir. Komisyon, ikramiye, sigorta ödemesi, miras veya banka kredisi gibi yollarla bir defada hesabınıza önemli bir miktar yatabilir. Para konuları 18 Ağustos’tan sonra iyice düzelmeye başlayacak.

 

Haberin Devamı

KOVA:YENİ BİR PROJE

Kendinize zaman ayırmak isteyeceksiniz. Başkaları tarafından rahatsız edilmeden yaratıcı bir proje üzerinde çalışabilirsiniz. Seyahat edemiyorsanız, evinizdeki fazla eşyalardan kurtulabilirsiniz.

 

BALIK:  YARATICILIK ÜST SEVİYEDE

Geçen hafta gerçekleşen güneş tutulması, içinizdeki çocuğu ortaya çıkarmaya teşvik edecek. Kendinizi iyi hissettirecek aktiviteler yapmayı planlayın. Ayrıca yaratıcılığınız da en yüksek seviyede olacak.

Susan Miller’ın günlük ve aylık burç yorumlarını ‘Susan Miller ile Astroloji’ uygulamasını telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları