Yeniay’ın talihlileri

7 Kasım’daki yeni ay İkizlere yeni bir iş, Kovalara prestij, Başaklara seyahat fırsatı getiriyor

Haberin Devamı

 

KOÇ
Risk zamanı
Uranüs 6 Kasım’da burcunuza geri dönecek. Daha fazla risk alacak ve ilerlemenizi engelleyen durumlardan kurtulacaksınız. 7 Kasım’daki yeniay, bir hayalinizi gerçekleştirmeniz için gerekli parayı bulmanıza yardım edebilir.

BOĞA
Eski aşka merhaba
Eski bir sevgiliniz tekrar hayatınıza girebilir. Bu ilişkiye yeniden başlayabilir ya da aranızda artık hiçbir şey kalmadığını teyit edebilirsiniz. Para durumunuzda da bir iyileşme olması yüksek bir olasılık.

İKİZLER
Yaratıcılığınız artıyor
7 Kasım‘da iş evinizde gerçekleşecek yeni ay, iş arıyorsanız bulmanıza, yeni müşteri kazanmanıza, yeni bir görev almanıza yardım edecek. Plüton kârlı bir kontrat imzalamanıza, Neptün de yaratıcılığınızı artırmaya yardım edecek.

Haberin Devamı

YENGEÇ
Yavaş yavaş...
Güneş 6 Kasım’da Neptün’le uyum içindeyken, bir sevgili arıyorsanız, yeniay gerçek aşk evinizi aydınlatırken tam istediğiniz gibi birini bulabilirsiniz. Ancak ilişkiniz yavaş ilerleyebilir.

ASLAN
Aşta şanslı zamanlar
Jüpiter 8 Kasım’da gerçek aşk evinize girince 13 ay boyunca aşktra şanslı olacak ve istediğiniz gibi birini bulacaksınız. Ancak Venüs 16 Kasım’a kadar gerileyeceğinden gönül işlerinde ihtiyatlı olmalısınız.

BAŞAK
Hayallerdeki ev
Yoğun bir hafta geçirebilirsiniz. 6 Kasım’da Güneş Neptün’le buluşurken yaratıcı bir girişime başlamak
isteyebilirsiniz. 7 Kasım’daki yeniay bir kursa kaydolma, seyahat etme ya da bir projeye başlama fırsatı getirebilir. Yaşadığınız yerden memnun değilseniz taşınabilir ya da hayalinizdeki evi alabilirsiniz.

TERAZİ
Hayatınız hızlanacak
8 Kasım’da Jüpiter’in sizinle uyumlu Yay burcuna girmesi sizin açınızdan büyük önem taşıyor. Kısa yolculuklar yapmak, ailenizle daha fazla vakit geçirmek, arkadaş edinmek gibi aktivitelerle hayatınız hızlanacak.

AKREP
Beklemek gerek
Burcunuzda gerçekleşecek yeniay kendinizi bir şekilde yeniden tanımlamanızı sağlayacak. Ancak Venüs 16 Kasım’a kadar gerilediğinden, saç stilinizi değiştirmek, kozmetik operasyon veya dövme yaptırmak gibi konular için biraz daha beklemeniz akıllıca olacak.

Haberin Devamı

YAY
12 yılda bir!
Önümüzdeki 13 ay boyunca,
eğitiminizi ilerletmek, seyahate çıkmak, hayatınızın aşkını bulmak, mesleğinizde mükemmel hale gelmek ya da bir hayalinizi gerçekleştirmek için fırsatlar yakalayacaksınız. Böylesine şanslı bir dönem ancak 12 yılda bir yaşanır. Bu nedenle en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın.

OĞLAK
Yeni bağlantılar
Bu hafta sosyalleşme takviminiz dolu olacak. Güneş 6 Kasım’da Neptün’le uyum içindeyken, bir sosyal sorumluluk etkinliğine katılabilir ve önemli yeni bağlantılar kurabilirsiniz.

KOVA
Terfi yolda
Profesyonel itibar ve başarı evinizde 7 Kasım’da gerçekleşecek yeniay kariyerinizde prestijinizi artıracak. Yeni bir pozisyona gelmek için görüşmeler yapıyor olabilir ya da bir terfi alabilirsiniz.

BALIK
Şans sizden yana
Bu haftayla birlikte kariyeriniz bir roket gibi ateşlenecek. Önümüzdeki 13 ay boyunca bir terfi alabilir, daha iyi bir pozisyona geçmek için taşınabilir ya da seyahatler yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Susan Miller’ın günlük ve aylık burç yorumlarını ‘Susan Miller ile Astroloji’ uygulamasını telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.

 

Yazarın Tüm Yazıları