Sürprizli hafta!

Bugün Yay burcunda gerçekleşecek yeniay bütün burçlara sürprizler getirecek.

Haberin Devamı

KOÇ
Bu haftanın gezegen hareketleri size yeni başlangıçlar getirecek. Uranüs Yay burcundaki gezegenlerle17 Aralık’ta gerçekleşecek yeniayda iyi geçineceğinden, size ufkunuzu genişletecek ve macera isteğinizi tatmin edecek yeni aktiviteler getirecek. Bu durumu çok ilginizi çekecek bir konuda araştırma yapmak veya aniden alacağınız yurt dışına bir seyahat davetini değerlendirerek kullanabilirsiniz. Satürn 19 Aralık’tan 23 Mart 2020’ye kadar ün ve başarı evinizi ziyaret ederken, kariyeriniz mercek altında olacak. Son 14 yılda yaptıklarınız üzerine değerlendirmeler size ya bir ödül getirecek ya da kariyerinizde değişiklikler yapmak zorunda kalacaksınız.

BOĞA
Bu hafta 17 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek yeniayla başlayacak ve para yönetimi konularını öne çıkaracak. Ödemeler yapacak, yatırım konusunda bir uzmanla konuşacak veya size büyük komisyon kazandıracak bir satış yapacaksınız. Uranüs beş güçlü gezegenle uyum içinde olacağından, aniden karşınıza çıkabilecek para kazanma fırsatlarını değerlendirmek isteyeceksiniz. 20 Aralık sizin için harika bir gün olacak. Perde arkasında sizin için çalışan birisi sayesinde her taraftan desteklendiğinizi görebilirsiniz. Güneş 21 Aralık’ta kişisel gelişim evinizde Satürn’e katılarak, eğitiminizi ilerletme hedeflerinize gerçekçi olarak bakmanızı sağlayacak.

Haberin Devamı

İKİZLER
Bu hafta ortaklıklar evinizi beş gezegen aydınlatırken, profesyonel veya özel hayatınızla ilgili ilişkiler veya iş birlikleri kuracaksınız. 17 Aralık’taki yeniayda evlilik veya iş ortaklığıyla ilgili konuşmalara başlayacak ya da size özel hayatınızda yardım etmesi için bir yaşam koçu, terapist veya doktorla çalışıp çalışmamayı düşüneceksiniz. Ancak Merkür hala gerilerken, bu konudaki kesin kararınızı Merkür’ün ilerlemeye başlayacağı 22 Aralık sonrasına bırakmanız daha uygun olacak. Borcunuz konusunda endişeliyseniz, Satürn Oğlak burcunu 19 Aralık’tan 23 Mart 2020’ye kadar ziyaret ederken, borcunuzu ödemenize yardım edecek. 20 Aralık’ta harika bir yıl sonu partisine davet edilebilirsiniz. Eğer giderseniz, Venüs Uranüs’le uyum içinde olacağından hoş sürprizlere hazır olun.

YENGEÇ
Bu hafta muhtemelen bütün enerjinizi işiniz için harcayacaksınız. 17 Aralık’ta gerçekleşecek yeniay, ödül ve başarı evinizdeki Uranüs’e olumlu sinyaller gönderecek. Hiç beklemediğiniz bir şekilde yurt dışında bir iş yapma teklifi veya profilinizi yükseltecek prestijli bir görev alabilirsiniz. Öte yandan ev işlerinde yardım etmesi veya çocuk bakımı için birisini işe almanız olası görünüyor. Hatta ailenize bir evcil havyan katabilirsiniz. Satürn 19 Aralık’tan 2020’nin ilk çeyreğine kadar ortaklık evinizi ziyaret ederken, sözlü veya yazılı kontratlarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir.

ASLAN
Bu hafta aşk hayatınızda yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Yay burcunda 17 Aralık’ta gerçekleşecek yeniay, size yeni sevgilinizle tanışmanız için kapılar açacak veya evliyseniz ilişkinizi daha da güçlendirecek. Ayrıca, kendinizi ifade etmenin veya eğlenmenin yeni yollarını bulabilirsiniz. Güneş 21 Aralık’ta sağlık ve iş evinizde Satürn’e katılacak. Bu durum kendinizi tükenmiş ve yorgun hissetmeye karşı çok zorlamamanız gerektiğine işaret ediyor olabilir. Güneş 19 Ocak’a kadar Oğlak burcunu ziyaret ederken, size yaşam tarzını değiştirme ve sağlık kontrollerinizi yaptırmada yardım edip sağlıklı ve zinde olmanızı sağlayacak.

BAŞAK
Bu hafta önemli gezegen hareketleri sizi bekliyor. 17 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek muhteşem yeniay, Güneş, Merkür, Venüs ve Satürn’le katılacak ve hep birlikte sizin hane evinizi aydınlatacak. Evinizde dekorasyonu yenilemek, yeni mobilya, gayrimenkul veya bir yazlık almak isteyebilirsiniz. Elektronik bir şeyler alacaksanız, Merkür’ün ileri hareketine başlayacağı 22 Aralık sonrasını beklemeniz doğru olacak. 20 Aralık’ta bir parti verirseniz Venüs’ün harika etkisi ortamı canlandıracak. Birisiyle çıkıyorsanız ve ilişkiniz ciddiyse, 21 Aralık’ta bir sonraki adımı atmak için bir teklif alabilirsiniz. Güneş Oğlak burcunu 21 Aralık - 19 Ocak arasında ziyaret ederken, odağınızda çocuğunuz, kendinizi ifade etme yada bir sevgili bulma olacak.

Haberin Devamı

TERAZİ
17 Aralık’ta Yay burcunda yeniay, Güneş, Merkür, Venüs ve Satürn iletişim evinizi aydınlatırken, bu hafta çok parlak geçecek. Yazma, öğretme ve yeni bir şey öğrenme konusunda çok istekli olacaksınız. Bu gezegenlere Uranüs de dostça yaklaşacağından, yeni fikriler ve deneyimleriyle ufkunuzu açacak insanlarla tanışacaksınız. 20 Aralık’ta alıştığınız düzenin dışına çıkıp yeni bir şey denemek, size fayda sağlayacak. 21 Aralık’ta babanızla ilgili bir konuyla meşgul olabilirsiniz. Anne- babanız yaşlıysa, Satürn 19 Aralık’tan 2020 baharına kadar hane evinizi ziyaret ederken, onların sağlığı ve günlük bakımıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

AKREP
Bu hafta alışveriş yaparsanız, uygun fiyatlı pek çok şey bulacaksınız. 17 Aralık’ta kazanç evinizde gerçekleşecek yeniay, para kazanma açısından önümüzdeki yıl için yeni bir dönem başlatacak. Venüs 20 Aralık’ta Uranüs ile uyum içindeyken, kazandığınız parada artış görmeye başlayacaksınız. Ancak Merkür 22 Aralık’a kadar gerilerken, bu kazancın elinize geçmesinde gecikme olabilir. 2018’le birlikte bu engel ortadan kalkacak ve kazancınız daha da artacak. 21 Aralık’ta Güneş Satürn’e katılırken kardeşinizle ilgili yapmanız gereken bir şey olabilir. Burcunuzdaki Mars karizmanızı artıracak ve sizi yılbaşı kutlamalarının yıldızı yapacak.

YAY
Bu hafta hayatı dolu dolu yaşayacaksınız. 17 Aralık’ta burcunuzda gerçekleşecek harika yeniay, size seyahat etme, eğitiminizi ilerletme ya da hayatınızı başka türlü zenginleştirme fırsatları yaratacak. Bekârsanız ve sizin için doğru kişiyi arıyorsanız, 20 Aralık’ta Venüs Uranüs’le bağlantı kurarken, sosyalleşmeniz akıllıca olacak. Venüs burcunuzda olacağından, sizin popülerliğinizi ve çekiciliğinizi artıracak. Bu nedenle en iyi halinizle görünmeye dikkat edin. Başkalarıyla tanışırken, öz güveninizin yüksek olması için gardırobunuza bazı kıyafetleri eklemeniz akıllıca olacak. Ciddi bir ilişki içindeyseniz, partnerinizle daha eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Ancak Merkür 22 Aralık’a kadar gerilerken, planlarınızda aksamalar olabilir.

OĞLAK
Bu hafta sağlığınıza yoğunlaşacaksınız. Satürn iki yılı aşkın bir süredir sizin inziva ve mahremiyet evinizi ziyaret ediyor ve sizi iç dünyanızı keşfetmeye teşvik ediyordu. Bir hastalıktan iyileşme dönemindeyseniz veya kaybettiğiniz birisi için yas tutuyorsanız, Satürn 19 Aralık’ta sonlanmalar evinizi (on ikinci) terk edip yeni bir dönemi başlatır başlatmaz, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bu etki 17 Aralık’taki yeniayla birleşince, yeni bir diyet ve spor programına başlayabilir ya da meditasyon ve yoga gibi sizi iyi hissettirecek aktiviteleri hayatınızın bir parçası haline getirebilirsiniz. 21 Aralık’ta Satürn Güneş’e katılırken bir spa’ya gidip masaj veya kişisel bakım seansları yaptırabilirsiniz. Kısacası, biraz yavaşlayıp kendinize iyi bakın.

KOVA
Kova’lar başkalarıyla birlikte olmaya bayılır. Bu nedenle bu hafta tam size göre. 17 Aralık’ta yeniay sizin arkadaşlık, umutlar ve dilekler (on birinci) evinizde gerçekleşecek. Bu dönemde hep istediğiniz ama içinizde sakladığınız bir şeyi ortaya çıkarabilirsiniz. Anlaşacağınız bir gruba girip, onlardan ihtiyacınız olan desteği alacaksınız. Venüs 20 Aralık’ta Uranüs ile uyum içindeyken, sanatçılar veya yaratıcılık gerektiren alanlarda çalışan kişilerle tanışma fırsatı bulacaksınız. Satürn 19 Aralık’tan başlamak üzere Mart 2020’ye kadar on ikinci evinizi ziyaret ederken, rüyanızı yorumlatmak, düzenli olarak sizi manevi açıdan iyi hissettirecek (meditasyon, yoga) aktiviteler veya manevi bir iyileşme seansından maksimum fayda sağlayacaksınız.
BALIK
Bu hafta, 17 Aralık’taki yeniay güçlü gezegenlerle birlikte, sizin ün, başarı ve ödül evinizi aydınlatırken, başarı basamaklarını tırmanacaksınız. Uranüs kazanç evinizden diğer gezegenlere sinyal gönderirken, kazancınızı beklenmedik şekilde artırma fırsatları yakalayacaksınız. 20 Aralık prestijli bir iş görüşmesi yapmak, önemli kişilerle tanışacağınız bir etkinliğe katılmak veya medyaya yeni başlatacağınız iş hakkından röportaj vermek için ideal olacak. Ancak Merkür 22 Aralık’a kadar gerileyeceğinden, bu dönemde kontrat imzalamak doğru olmayacak. Güneş 21 Aralık’tan 19 Ocak’a kadar Oğlak burcunu ziyaret ederken, sosyal hayatınız canlanacak.

Haberin Devamı

Susan Miller’ın günlük ve aylık burç yorumlarını, ‘Susan Miller ile Astroloji’ uygulamasını telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları