Şansımız dönüyor

Sonunda iyi haberler geldi! Bugün gerçekleşen yeniay Akreplere aşk, İkizlere yeni fırsatlar, Oğlaklara para getiriyor.

Haberin Devamı

KOÇ
Bol kazançlar
Başak burcunda 9 Eylül’de gerçekleşecek yeniay, eğer şu anda iş arıyorsanız, iş bulmanıza yardım edecek. Kendi işinizi yapıyorsanız, işler artacak. 10-11 Eylül yeni bir ürün veya hizmeti piyasaya sunmak için ideal.

BOĞA
Aşk dolu hafta
Yeniay gerçek aşk evinizi aydınlatacak. Evli veya ciddi bir ilişki içindeyseniz, partnerinizle romantizmi canlandırabilirsiniz. Ya da ilişkinizi bir adım ileri taşıyabilirsiniz. 10-11 Eylül yaratıcılığı yüksek biriyle işbirliği yapmak için mükemmel.

İKİZLER
Fırsata ‘“Evet” de
Ev almak, satmak, taşınmak istiyorsanız, 9 Eylül’deki yeniay size fırsat kapıları açacak. 10 Eylül’de size iyi kâr sağlayacak bir görevi değerlendirebilir ve 11 Eylül’de nakit akışınızı artıracak başka bir fırsata “evet” diyebilirsiniz.

YENGEÇ
Aşk sizden yana
Merkür, Satürn ve Uranüs’le uyum içindeyken size çok para kazandıracak bir fikrinizi satabilirsiniz. Venüs 9 Eylül’den 5 Ekim’e kadar aşk evinizde ilerlerken aşk hayatınız canlanacak.

ASLAN
Kontrat imzalamayın
9 Eylül’deki yeniay size kazancınızı artırmak için fırsatlar getirecek. 10-11 Eylül’de iş görüşmeleri yapacaksanız, her şey yolunda gidecek. Ancak Neptün’ün Merkür’le ters düşeceği 13 Eylül’de kontrat imzalamaktan kaçının.

BAŞAK
İşleriniz artıyor
Sizin için önemli bir haftaya giriyorsunuz. Mars iş evinizi hareketlendireceğinden işleriniz artacak. Jüpiter’in size iyi şans ve Plüton’un güç getireceği 10 Eylül, beş yıldızlı bir gün olacak. Bekârsanız, 11 Eylül’de çok iyi anlaşacağınız birisiyle tanışabilirsiniz.

TERAZİ
İş ve eğlence bir arada
Eylülde Venüs ikinci evinizi ziyaret etmeye başlarken 5 Ekim’e kadar size iş ve eğlenceyi birleştirme fırsatları getirebilir. 13 Eylül çok ilham verici bir gün olacağından bir yazı projesine başlayabilirsiniz. Yaratıcılığınız doruklarda olacak.

AKREP
Aşkı mıknatısı
Bu hafta 9 Eylül’deki yeniay on birinci evinizdeki Güneş’e katılırken, çok aktif olacaksınız. Venüs 9 Eylül’de burcunuza girip 5 Ekim’de gerilemeye başlayıncaya kadar aşkı bir mıknatıs gibi kendinize çekeceksiniz. 10 Eylül yeni bir projeye başlamak için harika bir gün.

YAY
İdeal gün 10 eylül
Kariyeriniz için muhteşem bir hafta. Yeniay başarılı olmak için gerekli değişiklikleri yapmanızı sağlayacak. Yönetici gezegeniniz Jüpiter’in Güneş’le uyum içinde olacağı 10 Eylül toplantı, iş anlaşmaları için ideal bir gün olacak.

OĞLAK
Para, para, para
Mars ikinci evinizi 10 Eylül’den 15 Kasım’a kadar ziyaret ederken daha fazla para kazanmaya ve daha fazla harcamaya da istekli olacaksınız. Dikkatli olun. 13 Eylül, Neptün’ün etkisinden dolayı, bir kontrat imzalamak için uygun bir gün değil.

KOVA
Kalabaklıktan uzak
Bu hafta hayatınızdaki kalabalıklardan kurtulmak isteyeceksiniz. Mars burcunuzu 15 Kasım’a kadar ziyaret edecek. Bu, yeni şeyler denemek için sizi teşvik edecek. Kariyer ve para konularında en iyi günleriniz 10-11 Eylül.

BALIK
Yeni işbirlikleri
Bu hafta kişisel bağlantılarınız öne çıkacak. 9 Eylül’de gerçekleşecek yeniay sizin ilişkiler evinizi aydınlatırken, size yeni işbirlikleri yapma fırsatları getirecek. Bekârsanız, aniden ayaklarınızı yerden kesecek biriyle ilişkiye başlayabilirsiniz.

 

Haberin Devamı

Susan Miller’ın günlük ve aylık burç yorumlarını ‘Susan Miller ile Astroloji’ uygulamasını telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.

 

Yazarın Tüm Yazıları