Nefes alma vakti

Geçen haftanın sert etkileri geride kalıyor; Jüpiter, Neptün ve Güneş el ele vererek ortamı yumuşatıyor. Kilit tarih ise 5 Temmuz.

Haberin Devamı

KOÇ
Özel hayat önde
Bu hafta özel hayatınız için faydalı fırsatlar yakalayacak ama iş konularında yavaşlama göreceksiniz. Eğlence ve romantizm vaat eden aktivitelere yöneleceksiniz. 5 Temmuz’da partneriniz veya yakın arkadaşınızla tartışabilirsiniz.

BOĞA
Davetten davete...
Bu hafta sosyal hayatınız çok renkli olacak, arkadaşlarınızla bir araya gelmek için pek çok davet alacaksınız. 5 Temmuz birisiyle seyahat etmek ya da kardeş veya kuzenlerinizle bir araya gelmek için harika bir gün.

İKİZLER
Para geliyor
Bu hafta karşınıza işle ilgili fırsatlar çıkacak. Jüpiter, Neptün ve Güneş uyum içinde, para kazanmanızı sağlayacak kapılar açacak. Yönetici gezegeniniz Merkür, 5 Temmuz’da Mars’la karşı karşıya gelirken, trafikte dikkatli olmasınız.

YENGEÇ
Aşk, yaratıcılık, macera
Süper hafta: Bekârsanız müthiş bir romantik macera yaşayabilirsiniz. Sanatla uğraşıyorsanız muhteşem bir başarı yakalayabilirsiniz. Seyahat ediyorsanız yolculuk sırasında gerçek aşkınızla tanışabilirsiniz.

ASLAN
Dönüşüme hazır olun
Bir çocukluk acısı veya aile sırrından kurtulacaksınız. Haftanın en iyi günü, gerçek aşkı bulmanızı ya da manevi açıdan olgunlaşmanızı sağlayacak 5 Temmuz. Hafta sonu deniz kenarında bir yere gidebilirsiniz.

BAŞAK
İşte gerginlik
Bu hafta yeni bağlantılar kurarak geniş kitlelerle muhatap olacaksınız. Projelerinizdeki gecikmeler, iş arkadaşlarınızla tartışma yaşamanıza neden olabilir. Merkür, 5 Temmuz’da Mars’a karşı gelirken, bir iş arkadaşınız sinirinizi bozabilir.

Haberin Devamı

TERAZİ
Kariyer kapısı
Bu hafta kariyer basamaklarında bir adım yukarı çıkmanızı sağlayacak bir fırsatı değerlendirebilirsiniz. 5 Temmuz’da çabuk sinirlenebilir ya da gergin olabilirsiniz. Sorunları çözmenin yolu sabırlı olmaktan geçecek.

AKREP
İyi haberler kapıda
Bir gemi yolculuğuna çıkabilir, kişisel gelişim seminerine katılabilir ya da eğitiminiz için araştırma yapabilirsiniz. İş dünyasındaysanız, büyük başarı getirebilecek bir kampanya üzerinde çalışıyor olabilirsiniz.

YAY
Müthiş bir hafta
5 Temmuz’da elinize miras, kredi veya bir sigorta ödemesi şeklinde toplu para geçebilir. Otomobille bir yere gidecekseniz, bütün kontrollerini ve bakımını yaptırdığınızdan emin olun. Özellikle 5 Temmuz’da aracınızı çok dikkatli kullanın.

OĞLAK
Harcamalara dikkat!
Hafta sonunu bir arkadaşınızın yazlığında geçirmek için davet alabilirsiniz. Mars para evinizde gerileyeceğinden, pahalı bir şey almaktan veya mali bir yükümlülük altına girmekten kaçının. 5 Temmuz’da partnerinizin harcama alışkanlıkları hakkında sözlerinize dikkat etmezseniz tartışma çıkabilir.

KOVA
Hem iş, hem tatil
Bir iş seyahatinizi eğlenceyle birleştirebilirsiniz. Mars burcunuzda gerilerken, kendinizi fazla zorlamaktan kaçının. Aksi takdirde 5 Temmuz’da başkaları sinirlerinizi bozabilir ve tartışmalar yaşayabilirsiniz.

BALIK
Romantik hafta sonu
Yaratıcı bir proje üzerinde çalışıyorsanız, mahremiyet evinizde gerileyen Mars, ilham almak için ihtiyacınız olan yalnızlığı size sağlayacak. Seyahat ediyorsanız, deniz kenarında bir otele gidip dinlenebilirsiniz. Neptün’ün etkisiyle romantik bir hafta sonu geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Susan Miller’ın günlük ve aylık burç yorumlarını ‘Susan Miller ile Astroloji’ uygulamasını telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları