Merkür’ün Güneş’le buluşması hangi burcu nasıl etkileyecek?

Yeni hafta Balıklar’a iş teklifi, Koçlar’a romantizm, Boğalar’a para vaat ediyor. Ama Oğlak, Başak ve Akrepler’i bekleyen bazı küçük riskler var.

Haberin Devamı

KOÇ (21 Mart-19 Nisan)
Eğer öğrenciyseniz, 27 Kasım sınava hazırlanmak için harika bir gün. Bekârsanız, Venüs 1 Aralık’tan 23 Aralık’a kadar macera seven birisinden hoşlanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde seyahat ederken de özel birisi ile tanışabilirsiniz.

BOĞA (20 Nisan-20 Mayıs)
Bu hafta aklınız para konularında olacak. Eğer bir kredi veya burs başvurusu yapacaksanız, 27 Kasım, başvuru evraklarını doldurmak için çok iyi bir gün. 1 Aralık’tan 23 Aralık’a kadar gelirinizde bir artış olabilir veya partneriniz aracılığıyla bir kazanç elde edebilirsiniz.

İKİZLER (21 Mayıs-20 Haziran)
Bu hafta ilişkiler eviniz aydınlanırken, başkalarının hayatına yaptığınız etkiyi veya tam tersi, başkalarının sizin hayatınıza yaptığı etkileri fark edecek ve üzerine düşüneceksiniz. 27 Kasım’da bir anlaşma yapacak veya bir konuda söz verecekseniz dikkatli olun.

Haberin Devamı

YENGEÇ (21 Haziran-22 Temmuz)
Bu hafta işiniz ön plana çıkacak. Bir teklif hazırlıyor veya plan yapıyorsanız, 27 Kasım’daki Merkür ve Satürn buluşması konsantrasyonunuzu artırarak size yardım edecek. 1 Aralık’ta Mars Uranüs’e karşı gelirken, bir aile etkinliğiyle, işle ilgili yapmanız gereken bir şey çakışabilir.

ASLAN (23 Temmuz-22 Ağustos)
Takviminiz çocuklarınız, sevgiliniz veya hobilerinizle ilgili aktivitelerle dolu olacak. Aşk arıyorsanız, 1 Aralık’tan 23 Aralık’a kadar kolayca sosyalleşebilirsiniz. Halihazırda gerçek aşkı bulduysanız, 27 Kasım’da yapacağınız evlilik teklifi, birlikteliğinizi sonsuz kılabilir.

BAŞAK (23 Ağustos-22 Eylül)
Bu hafta evle ilgili konular öne çıkacak. Bu enerijiyi bir mülk almak, satmak veya kiralamak için kullanabilirsiniz. Ayrıca evde boya-badana yapmak veya eşyaların yerini değiştirmek için istekli olacaksınız. Ama 3-22 Aralık’ta önemli bir ev eşyası almamaya dikkat edin.

Merkür’ün Güneş’le buluşması hangi burcu nasıl etkileyecek
Koçlar, 1 Aralık’ta Mars Uranüs’e karşı gelirken, başkalarıyla anlaşmakta zorluk çekebilir.

TERAZİ (23 Eylül-22 Ekim)
27 Kasım’daki Merkür ve Satürn iş birliği otomobil almanıza yardım edecek. Halihazırda bir aracınız varsa, bütün bakımlarını yaptırdığınızdan emin olun. Venüs 1 Aralık’tan 23 Aralık’a kadar Yay burcunu ziyaret ederken, bir derse yazılmak veya online bir seminere katılmak isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

AKREP (23 Ekim-21 Kasım)
Bu hafta hem para kazanırken hem de harcarken büyük keyif alacaksınız. Kendinize ve sevdiklerinize hediye almak isteyeceksiniz. Merkür 3-22 Aralık arasında gerileyeceğinden, bu dönemde elektronik alet almak akıllıca olmayacak.

YAY (22 Kasım-21 Aralık)
Bu hafta, burcunuzdaki gezegenler bütün dikkatleri sizin üzerinize çekerken, bir yıldız gibi parlayacaksınız. Eğitiminizi ilerletmek için planlar yapabilirsiniz. Popülerliğiniz tavan yapacak ve takviminiz sosyal etkinliklerle dolacak.

OĞLAK (22 Aralık-19 Ocak)
Bu hafta kendinize zaman ayırmak ve kişisel ihtiyaçlarınızı gidermek isteyeceksiniz. 27 Kasım’da kızgın Satürn Merkür’le buluşurken, Oğlak burcundakiler iki kişilik özellikleri konusunda dikkat etmek durumundalar: Karamsarlık ve kayıtsızlık.

Haberin Devamı

KOVA (20 Ocak-18 Şubat)
Bu hafta sosyal hayatınız daha da hareketlenecek. Satürn Merkür’le buluşurken, geleceğinizle ilgili uzun vadeli planlar yapmanıza yardım edecek. 1-23 Aralık’ta, sosyalleşip iş bağlantıları kuracak veya bir sosyal sorumluluk projesiyle ilgileneceksiniz.

BALIK (19 Şubat-20 Mart)
Ödül ve başarı eviniz aydınlanırken, bu hafta kariyerinize odaklanacaksınız. 27 Kasım’da Merkür Satürn’e katılırken, kalıcı etkisi olacak bir iş anlaşması yapıyor veya bir sözleşme imzalıyor olabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları