Merkür kime ne getiriyor?

İletişim güçlüğü mü çekiyorsunuz, anlaşılmadığınızı mı düşünüyorsunuz? Başınıza olmayacak aksilikler mi geliyor? Merak etmeyin, yalnız değilsiniz. Merkür’ün gerilemesinden herkes nasibini alıyor.

Haberin Devamı

Koç-Karışıklıklara dikkat
Kasım ayından beri bir kursa gitmeye başlamış veya yurtdışına bir seyahat planlıyor olabilirsiniz. Eğer bu hafta seyahat edecekseniz gecikmeleri ve karışıklıkları önlemek için yolculuk detaylarınızı iyice gözden geçirin.
Boğa-Borç meselesini konuşun
Arkadaşlarınızla para konusunda yanlış anlamalar yaşayabilirsiniz. Bir arkadaşınıza borç verdiyseniz, bu parayı hemen geri alamayacaksınız. arkadaşınızla içten bir konuşma yapıp bu durumu ortadan kaldırabilirsiniz.
İkizler-Verimli bir hafta
Profesyonel hayatınızda gecikmeler ve yanlış anlamalar yaşayabilirsiniz. Cuma gününe dikkat, işler iyice karışabilir. Her ne kadar iletişim sorunları yaşasanız da genel olarak verimli bir hafta geçireceksiniz.
Yengeç-Vaktinden erken gidin
Öğrenciyseniz ödev olarak yaptığınız projeleri bilgisayarınızda yedeklemeli ya da seyahat edecekseniz muhtemel gecikmelere karşı havaalanına normalden daha erken gitmelisiniz. Hatalarınızı düşünmeye vaktiniz olacak.
Aslan-Evraklarınız hazır mı?
Bir ev veya ihtiyaç kredisine başvuracaksanız, gerekli evrakları hazırlamayı son dakikaya bırakmayın. Haftanın ilerleyen günlerinde Merkür Jüpiter’le ters düşeceğinden, gecikmelere ve teknik sorunlara yol açabilir.
Başak-Ev işlerini kim yapacak?
Partneriniz, iş ortağınız ve ailenizle aranızda yanlış anlamalar yaşayabilirsiniz. Eşiniz veya sevgilinizle evdeki hangi işi kimin yapacağı konusunda tartışabilirsiniz. Yaratıcı girişimlerinize odaklanmak en iyisi.
Terazi-Karışıklıklara dikkat
Kasım ayından beri bir kursa gitmeye başlamış veya yurt dışına bir seyahat planlıyor olabilirsiniz. Eğer bu hafta seyahat edecekseniz gecikmeleri ve karışıklıkları önlemek için yolculuk detaylarınızı iyice gözden geçirin.
Akrep-Mail’leri iyi kontrol edin
Bu yıl maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Ama bu hafta, gece dışarıya çıkarsanız ödeyeceğiniz hesapları iyice kontrol edin. Hayatınızla ilgili önemli konuşmalar yapmayı, Merkür’ün düze döneceği iki hafta sonraya bırakın.
Yay-İstikrarlı çaba gerek
Ailenizden biri veya ev arkadaşınızla bir yanlış anlama yaşayabilirsiniz. Sabırlı olun. Başarılı olmak için yavaş ve istikrarlı bir çaba gerek. Hedeflerinize ulaşmak için gerekli olan enerjiyi ve dayanıklılığı yine de bulabileceksiniz.
Oğlak-Yaratıcılığınız artıyor
Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Unutmayın bu geçici bir durum ve Merkür gerilerken herkes aynı zorlukları yaşar. Ama aynı zamanda yaratıcılıkla ilgili girişimlerinizde çok verimli zamanlar geçirebilirsiniz.
Kova-Karışıklıklara dikkat
Hesabınıza bir para gelmesini bekliyorsanız gecikmeler yaşayabilirsiniz. Evinizi dekore etmeyi düşünüyorsanız, şimdi boya örneklerine ve mutfak tezgahı kataloglarına bakmak için ideal bir zamandasınız.
Balık-Cumayı bekleyin
Bu hafta boyunca işyerinde kimsenin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Cuma günü Güneş işler daha iyi hale gelecek; arkadaşlarınız size destek olacak. Size değer ve önem veren kişilerle vakit geçirmeye çalışın.
Susan Miller’ın günlük ve aylık burç yorumlarını ‘Susan Miller ile Astroloji’ uygulamasını telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları