Merkür gerilerken...

Perşembeye kadar gerileyen Merkür, her burcu farklı etkileyecek. Kiminin bilgisayarı çökebilir, kimi eve kapanıp kitap okumaya dalabilir, kiminin ise seyahatlerinde aksama yaşanabilir.

Haberin Devamı

KOÇ
Seyahat için acele etmeyin
Seyahat etmek için can atacaksınız. Ancak yöneticiniz Mars Güneş’le ters düştüğünden bu çabalarınızı boşa çıkarabilir. Merkür perşembeye kadar gerileyeceğinden, seyahat ederken gecikmeler ve aksaklıklar yaşamamak için planlarınızı haftaya bırakmak akıllıca olacak.

BOĞA
İlişkiler yoluna giriyor
Aşk hayatınız canlanıyor. Venüs bu yılın önemli bir bölümünde gerilemede olduğundan romantik veya profesyonel ilişkilerinizde sinirlerinizi yıpratmış olabilir. Şimdi Venüs tekrar ilerlemeye başladığından, gerginlikler ortadan kalkacak.

İKİZLER
Arada kalacaksınız
İş ve özel hayat arasında kalmanın gerginliğini yaşayabilirsiniz. Hayatınızdaki kişiyle vakit geçirmek ya da biriyle tanışmak için dışarı çıkmak isteyebilirsiniz. Merkür gerilediğinden, çöken bilgisayarla uğraşabilir ya da bir karmaşayı düzeltmeye çalışabilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ
Eğlence peşinde
İşinize daha kolay konsantre olabilirsiniz. Eğlenceli şeyler yapmak isteyeceksiniz. Ekibinizle yaptığınız bir takım projesinde sorumluluğu almak için gönüllü olabilir ve o işe kendi stilinizi yansıtabilirsiniz.

ASLAN
Evde sakin zaman
Aklınız evde olacak. Çocuklarınız varsa, onlara normalden daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Alternatif olarak; sosyal hayatınıza ara verip sevdiğiniz bir diziyi izleyebilir veya kitap okuyabilirsiniz. Perşembeye kadar biraz sakin zamlar geçirmek ihtiyacı duyabilirsiniz.

BAŞAK
Planlar bozulabilir
Merkür iletişim evinizde gerilerken, planlarınızda bir engelle karşılaşabilirsiniz. Bilgisayarınız çöktüğünden işle ilgili dosyalarınızı kaybetmiş ya da önemli bir evrakı nereye koyduğunuzu unutmuş olabilirsiniz. Merak temeyin, her şey düzelecek.

TERAZİ
Maddi sorunlar bitiyor
Yöneticiniz Venüs para evinizde gerilerken maddi sıkıntılar çekmiş olabilirsiniz. Geçen ay Venüs ilerlemeye başladı ve bu hafta yeniden para evinize girecek. Bazı masrafları geri alabilir ya da bir kenarda paranız olduğunu fark edebilirsiniz.

AKREP
Zorluklar geride kalacak
Son dönemde burcunuzda gerileyen iki gezegenden dolayı bazı zorluklar yaşamış olabilirsiniz. Venüs haritanızın dış görünüşünüz ve vücudunuz da dahil olmak üzere sizinle ilgili her şey yöneten birinci evine geri döndüğünden, onun tatlı taraflarını hissedeceksiniz.

Haberin Devamı

YAY
Dlinizi tutmaya çalışın
Parlayacağınız bir dönemdesiniz. Ancak aklınız evdeki anlaşmazlıklar veya zorluklarda olabilir. Merkür Perşembe’ye kadar gerilerken yanlış anlamalara yol açabileceğinden dilinizi tutmanız sizin için faydalı olacak.

OĞLAK
İletişim kazalarına dikkat
Pek çok kişiye gönderdiğiniz bir e-postada sizi utandıracak bir yazım hatası yapabilir ya da arkadaşlarınızla mesajlaşırken yanlış anlaşıldığınızı düşünebilirsiniz. Randevularınıza giderken her zamankinden önce yola çıkın, e-postalarınızı göndermeden önce bir kaç kez okuyun.

KOVA
Bütçeye önem verin
Para durumunuzu bir düzene sokma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Ancak bu hafta bunun için fazla mesai yapmak ya da bir kaç kontratı bitirmeye çalışırken birisi veya bir şey size engel olabilir. Arkadaşlarınız, bütçenizi zorlayacak bir teklifte bulunabilirler.

Haberin Devamı

BALIK
Kendinizi şımartın
Motivasyon eksikliği hissedebilirsiniz. Bu ruh halinden çıkmak için günlük hayatınıza heyecan katmalısınız. Arkadaşlarınızla buluşabilir veya hafta sonu bir spa’ya gidebilirsiniz.

Susan Miller’in günlük ve aylık burç yorumlarını ‘Susan Miller ile Astroloji’ uygulamasını telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları