Kilit tarih 5 Haziran

Bu hafta başrolde Güneş var ve her burcun hayatını önemli ölçüde etkileyecek. 5 Haziran’da herkes dikkatli olsun.

Haberin Devamı

KOÇ
Beklenmedik masraf
Yapacak çok şeye rağmen yeterince zaman olmadığını düşüneceksiniz. 5 Haziran’da bazı planlar veya önemli bir anlaşma yapıyor olabilirsiniz. Sosyal hayatınızda beklenmedik bir masrafla karşılaşabilirsiniz.

BOĞA
Heyecan verici hafta
Kariyerinizde değişiklikler yapabilirsiniz veya profesyonel itibarınız yükselebilir. 5 Haziran’da önemli bir satış ya da bir iş planı yapabilirsiniz. Kardeşinizle para konusunda anlaşmazlık yaşanabilir. 6-7 Haziran’da kontrat imzalamayın.

İKİZLER
En parlak zamanlar
Bu yılın en parlayacağınız zamanındasınız. Bilinmedik yerlere gitmek isteyeceksiniz. 5 Haziran’da aklınız keskin ve çabuk olacak. Bir kişisel gelişim seminerine katılmanız mümkün. 6-7 Haziran’da yaratıcı girişimlerle uğraşın.

YENGEÇ
Aşk ve romantizm
Popülerliğiniz artacak ve kalbinizi aşk ve romantizmle dolduracak. 5 Haziran’da aklınıza ilham verici fikirler gelecek. Birisiyle çıkıyorsanız 5 Haziran’da dikkatli olun. Aklında farklı niyetleri olan birisine karşı çekim hissedebilirsiniz.

Haberin Devamı

ASLAN
Maneviyatınız yüksek
Zor durumdakilere yardım etmek isteyeceksiniz. Aynı duygu ve düşünceleri paylaşanların olduğu bir organizasyona katılabilirsiniz. 5 Haziran’da baskı uygulayabilecek kişilerden uzak durun. 6-7 Haziran’da kontrat imzalamayın.

BAŞAK
Zor hafta
İş yerinde bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. İşleriniz artabilir. Rutininizde aksaklıklar ve teknolojik sorunlar olabilir. İletişimle ilgili konularda karmaşa ve stres görülebilir. Ancak sonunda her şey hallolacak.

TERAZİ
Tesadüflere dikkat
Jüpiter, Venüs ve Neptün geleceğinizi mali açıdan garantiye almanıza yardım edecek. Hiç beklemediğiniz bir şekilde kariyerinizde ilerlemenize yardım edecek kişilerle tanışabilirsiniz. 5 Haziran’da baskıcı kişilerden uzak durun.

AKREP
Olumlu günler
Çocuğunuzun eğitimiyle ilgili bir konuyu çözebilir ya da aşkı ulacağınız bir seyahat teklifi alabilirsiniz. Bir dava veya para konusunda anlaşmazlık varsa, 5 Haziran’da alevlenebilir. 6-7 Haziran’da riskli girişimlerden kaçının.

YAY
Yaralar iyileşiyor
İçinizden gelen sesi dinleyin. Duygusal yaralarınız iyileşecek, gerçek mutluluğu hissedeceksiniz. 5 Haziran’da para konusunda bir anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. 6-7 Haziran aile üyeleriyle aile meselelerini konuşmak için uygun bir zaman değil.

Haberin Devamı

OĞLAK
Venüs sağolsun
Hafta başlarken haraketli bir sosyal etkinliğe katılabilirsiniz. Venüs, aşk, bağlantılar ve ilham verici konuşmalar getirebilir. 5 Haziran’da bir ilişkinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Hasta olmamak için enerjinizi iyi kullanın.

KOVA
Bu fırsatı kaçırmayın
Üç gezegen kapalı kapılar ardında kariyerinizi desteklerken, kollarınızı açıp evrenin size getireceği bolluk ve bereketi bekleyin. Bu hafta kimse size kolay kolay hayır diyemeyeceğinden bu durumu iyi değerlendirin.

BALIK
Aşk ve yaratıcılık
Hafta sonu size aşk, yaratıcılık ve daha pek çok şey getirebilir. 5 Haziran’da kıskanç bir sevgiliyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. 6-7 Haziran aile meselelerini konuşmak için iyi bir zaman değil.
Susan Miller’in günlük ve aylık burç yorumlarını ‘Susan Miller ile Astroloji’ uygulamasını telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları