Herkese aşk, kariyer, para Oğlaklar’a yine kavga...

21-22 Haziran haftanın en önemli günleri: Balıklar’a romantizm, Kovalar’a iş, Başaklar’a sosyallik, İkizler’e para vaat ediyor. Oğlaklar mı? Siz kimseyle kavga etmeyin, yeter...

Haberin Devamı

Rüyalara dikkat!
KOÇ
Bu hafta ev ve aile konularına odaklanacaksınız. İşte meşgul olduğunuzdan dolayı ailenizi ihmal ettiyseniz, bu durumu dengelemek için iyi bir zaman. Gördüğünüz rüyalara dikkat edin ve iç güdülerinize güvenin.

Çok canlı bir hafta
BOĞA
Kardeşinizden güzel bir haber alabilirsiniz. Yazmak ve sosyalleşmek için çok iyi bir zaman. Çok canlı bir hafta. 22 Haziran birisiyle çıkmak ve ya da ilginç insanlarla tanışmak için ideal yapacak.

Nakit para gelebilir
İKİZLER
Bu hafta aklınıza para kazanmak için yeni fikirler getirecek. Para ve konfor sağlayan şeylere odaklanacaksınız. 22 Haziran size hiç beklemediğiniz bir şekilde nakit para, hediye ya da hoşunuza gidecek başka bir şey gönderebilir.

Işıklar üzerinizde
YENGEÇ
21 Haziran’da spot ışıkları sizin üzerinizde olacak ve evren size pek çok hediye verecek. Romantik bir gece geçirmek veya yaratıcı bir projeye başlamak için ideal bir zaman. Yeni kapılar açabilecek ilginç kişilerle tanışabilirsiniz.

Kişisel konular ön planda
ASLAN
Bu hafta kişisel konulara odaklanacaksınız. Ailenizi ziyaret etmeyi planlıyor olabilirsiniz. Tek başınıza bir araştırma yapıyor ya da yaratıcı bir proje üzerinde çalışıyorsanız, 20 Haziran’da bu işinize yenilik katabilirsiniz.

Haberin Devamı

Çevreniz genişliyor
BAŞAK
Merkür 19 Haziran’da Jüpiter’le iş birliği yaparken, daha fazla sosyalleşecek ve çevrenizi genişleteceksiniz. 21 Haziran’da bir sosyal sorumluluk projesine katılmaya karar verebilirsiniz. Farklı yerler keşfetmek isteyecekseniz.

Kârınız artıyor
TERAZİ
Merkür 19 Haziran’da kazanç evinizde bulunan Jüpiter’e sinyal gönderirken, size yeni bir müşteri getirebilir, büyük bir satış yapmanıza yardım edebilir ya da kârınızı başka şekillerde artırmanızı sağlayabilir.

Macera sizi çağırıyor
AKREP
Yeni şeyler denemek isteyecekseniz. Bu hafta macera sizi çağırıyor. Aynı zamanda sizinle farklı kültürel geçmişe sahip kişilerle tanışıp, ufkunuzu hiç tahmin edemeyeceğiniz bir şekilde genişletebilirsiniz.

Para, para, para..
YAY
Haftanın öne çıkan konuları aşk ve para. 19 Haziran’da bir kredi başvurunuzun onaylanabilir. Hayatınızda birisi varsa 20 Haziran romantizm için harika bir akşam olacak. Ama onunla da para konuları gündemde.

Kopmamak için alttan alın
OĞLAK
23 Haziran’da Plüton’a karşı gelirken, birisiyle bozuk olan ilişkinizi düzeltmek yerine tamamen kopma noktasına gelebilirsiniz. Eğer ikiniz de kendi düşüncenizden vazgeçmiyorsanız, alttan almak en iyi seçenek olabilir.

Haberin Devamı

Hem iş hem eğlence
KOVA
Bu hafta kariyeriniz desteklenecek. 19 Haziran toplantı, pazarlık ve kontrat imzalamak için ideal. Öte yandan hayat sadece çalışmakla geçmeyeceğinden, eğlenmek için de kendinize vakit ayıracaksınız.

Seyahat planınız var mı?
BALIK
Yılın eğlence ve romantizme odaklanacağınız özel bir zamanı. Gezegenler size heyecan ve yeni deneyimler getirmek için hep birlikte çalışacaklar. 19 Haziran’da uzak bir yere seyahat etmek için sizi plan yapabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları