Hanenize güneş doğuyor

Bu hafta ilişkinizi, hayatın anlamını ya da kariyerinizi sorgulamaya başlarsanız şaşırmayın. Yengeç burcunda yeniayla gelen Güneş tutulması tüm burçları duygusal anlamda etkiliyor. Not alın: Kritik gün 13 Temmuz.

Haberin Devamı

KOÇ
Güvensizlikten kurtulun
Plüton’un etkisiyle ilerlemenizi ve bir üst basamağa çıkmanızı engelleyen güvensizliklerden kurtulacaksınız. Evle ilgili konular da gündemde. Taşınmayı ya da mülk almayı düşünebilirsiniz.

BOĞA
İlişkiniz ciddileşiyor
Venüs, 11 Temmuz’da Uranüs’le muhteşem bir uyum içinde; yeni şeyler keşfetmek için harika bir gün. Venüs, 14 Temmuz’da Satürn’le uyum içinde. İlişkinizi daha ciddi hale getirmek ya da uzun vadeli planlar yapmak için iyi bir günde olacaksınız.

İKİZLER
Hayatı basitleştirin
Evinizdeki fazla eşyalardan kurtulmak ve hayatınızı daha basitleştirmek isteyebilirsiniz. Evli veya ciddi bir ilişki içindeyseniz, ortak mallarınız hakkında konuşmalar yapacaksınız.

YENGEÇ
Altı aylık şans
Yeniayla gelen Güneş tutulmasıyla altı ay boyunca önünüzde kapılar açılacak. Venüs ,11 ve 13 Temmuz’da aktif; bekârsanız ilk görüşte âşık olabilir, mutsuz bir ilişki içindeyseniz ayrılabilirsiniz.

ASLAN
Ruhunuz zenginleşecek
13 Temmuz’daki Güneş tutulması ruhunuzu zenginleştirme fırsatı yaratacak. Hayat tarzınızda değişiklikler yapmak istiyorsanız, Plüton kilo vermek, sigarayı bırakmak ya da olumsuz etkileyen bir durumu değiştirmek için yardım edecek.

BAŞAK
Heyecan verici tanışmalar
Venüs, 9 Temmuz-6 Ağustos tarihlerinde burcunuzu ziyaret ediyor. Bekârsanız hayatınıza heyecan verici yeni kişiler katabilirsiniz. Hatta 11 Temmuz’da Eros’un okları sizi bulabilir. 13 Temmuz’da ilişkiniz daha ciddi bir hale gelebilir.

TERAZİ
Eski aşktan haber var
Venüs’ün etkisiyle, 9 Temmuz - 6 Ağustos arası romantik konular gündemde. Bu dönemde, eski aşkınız tekrar canlanabilir ya da aranızda artık bir şey kalmadığını son bir kez teyit edebilirsiniz.


AKREP
Değişime hazır olun
Seyahat, kişisel gelişim ve medya konularını yöneten dokuzuncu eviniz enerjik olacağından, önümüzdeki altı ay içinde bu alanların birinde değişim yaşayabilirsiniz. 11 Temmuz sosyalleşme açısından mükemmel bir gün.


YAY
Beklenmedik gelir artışı
Bu haftanın gezegen geçişleri, para durumunuzu iyileştirecek fırsatlar getirecek. Komisyon veya telif bazlı bir iş yapıyorsanız, 11 Temmuz’da Venüs, Uranüs’le uyum içindeyken, elinize beklenmedik bir para geçebilir.

Haberin Devamı

OĞLAK
14 Temmuz’a dikkat
Bir partneriniz ya da rakibiniz 13 Temmuz’da sabrınızı zorlayabilir. Haftanın en iyi günü Satürn ve Venüs uyumunun yaşanacağı 14 Temmuz olacak. O gün kişisel gelişiminiz için aktivitelerde bulunabilirsiniz.


KOVA
Kendinizi şımartın
13 Temmuz’daki Güneş tutulması, sağlığınızla ilgilenmenizi sağlayacak. Siz her zaman herkes için daha iyi bir dünya olmasını hayal edersiniz. Ancak şimdi biraz kendinizle ilgilenmelisiniz.

BALIK
Denge şart!
Plüton, 12 Temmuz’da Güneş’e karşı gelirken, denge kurmak için partnerinizle ilişkilerinizdeki uyumsuzlukları ortaya çıkarabilir. Ama 8 Temmuz, sanatsal faaliyetler, romantizm ve spiritüel konular için mükemmel bir gün olacak.

 

Haberin Devamı

Susan Miller’ın günlük ve aylık burç yorumlarını ‘Susan Miller ile Astroloji’ uygulamasını telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları