Dolunayla gelen sürpriz

Başak burcunda gerçekleşecek dolunayla, Yengeç ve Balıkları aşk dolu bir hafta, Aslanlara parasal anlamda iyi haberler, İkizlere ekstra sorumluluklar getiriyor

Haberin Devamı

KOÇ
İki önemli gün
Başak burcunda gerçekleşecek dolunayla, bir projeniz sonuçlanabilir. 3 Şubat’tan beri kariyer evinizi ziyaret eden Venüs bu hafta iki önemli bağlantı kuracak. Bunlardan ilki Pazartesi, ikincisi de Cuma gerçekleşecek. Dolayısıyla bu hafta üst yönetimle aynı masada buluşursanız, etkileyici olacaksınız.

BOĞA
Kararlı olun
Bu hafta, yaratıcılık gerektiren konularda arkadaşlarınız size ilham verebilir. Yöneticiniz Venüs, bu hafta Satürn ve Plüton’la güçlü bağlantılar kuracak. Dolayısıyla gittiğiniz yoldan ayrılmama kararlılığınızı sürdürün.

İKİZLER
Fazla sorumluluk almayın
Bu hafta Güneş kariyer evinize girerken, işyerinde heyecan verici günler geçirebilirsiniz. Üstesinden gelebileceğinizden fazla sorumluluk almayın. İş ortağınızla birlikte çok büyük hayaller kurup detayları göremeyebilir ya da çok çalışmanız gerekeceğinden özel hayatınızı ihmal edebilirsiniz.

YENGEÇ
Aşkınız güçleniyor
Bu hafta aşk gezegeni Venüs ciddi ilişkiler evinizde Satürn ve Plüton’la buluşurken, aşk hayatınızda bir yenilenme olabilir. Çıktığınız biriyle ilişkinizi daha ciddi bir hale getirmek isteyebilir ya da hali hazırdaki ilişkinizde aranızdaki bağı daha da güçlendirecek bir adım atabilirsiniz.

ASLAN
Güzel haberler
Sizin için en büyük zorluk, çok fazla iş üstlenip sonra tükenmişlik hissi yaşamaktır. Merkür yaratıcılık evinizde Jüpiter’e karşı gelirken, bu durum sizin için geçerli olabilir. O kadar gayretli olabilirsiniz ki, uykuyu ve yemeği ihmal edebilirsiniz. Salı gerçekleşecek dolunay para evinizi aydınlatacak. Parayla ilgili bir konuyla uğraşıyorsanız, yakında bir sonuca ulaşabilirsiniz.

BAŞAK
Romantizm kazanacak
Cuma yöneticiniz Merkür ev ve aile evinizde Jüpiter’e karşı gelecek. Bu nedenle birinin özel hayatınıza girmesi ya da yaşadığınız yerin sadece size ait olması arasında bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. İlişkiler evinizdeki Neptün Venüs’le olumlu bir bağlantı kuracağından, bu ikilemi romantizmin kazanmasına izin vereceksiniz.

TERAZİ
Yeni sorumluluklar
Özellikle bu hafta, yöneticiniz Venüs görev ve disiplin gezegeni Satürn ve güç ve dönüşüm gezegeni Plüton’la bağlantı kurarken başkalarına karşı olan sorumluluklarınızı çok önemseyeceksiniz. Bu bağlantılar ev ve aile evinizde gerçekleşeceğinden, ailenize karşı yeni sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

AKREP
İlgi odağı olacaksınız
Salı gerçekleşecek dolunay arkadaşlık evinizi aydınlatırken, bu hafta ilgi odağında olabilirsiniz. Dolunaylar genellikle bazı şeyleri olgunluğa ulaştırır. O nedenle sosyal hayatınızda sizin için olumlu gelişmeler ve sonuçlar görebilirsiniz.

YAY
Sabredin!
Bu hafta Başak burcunda gerçekleşecek dolunay kariyer evinizi aydınlatırken, iş yerinde kendinizi oldukça başarılı hissedebilirsiniz. Teklif verdiğiniz bir kontratı kazanabilir ya da patronunuzdan bir takdir alabilirsiniz. Ev hayatınızda üzerinize çok fazla sorumluk aldığınızı düşünebilirsiniz. Ancak Jüpiter’in bütün bir yıl boyunca burcunuzda kalıp size nimetler sunacağını unutmayın.

OĞLAK
Tatil zamanı
Bu hafta Venüs burcunuzda bulunan sorumluluk gezegeni Satürn’le bağlantı kurarken sorumluluklarınıza biraz olsun hoşluk katacak. Salı günü Başak burcunda gerçekleşecek dolunay uzun mesafeli yolculuklar evinizi aydınlatacak. O nedenle bir tatil hayali kuruyorsanız, şimdi bu seyahati planlamak için harika bir dönemdesiniz.

Haberin Devamı

KOVA
Dikkatli olun
Jüpiter para evinizdeki Merkür’e ters düşerken bu hafta para konularında dikkatli olun. Yaptığınız bir kredi veya burs başvurusunun sonucunu bekliyorsanız, bu hafta iyi haberi alabilirsiniz.

BALIK
Evlilik kararı
Artık sizin zamanınız geldi sevgili Balık. İşortağınızla iş birliğinizi resmiyete dökmek isteyebilir ya da romantik partnerinizle evlenmeye karar verebilirsiniz. Ayrıca, yöneticiniz Neptün Merkür’le buluşurken, bu hafta sözleriniz ve fikirleriniz çok etkili ve yaratıcı olacak.

Yazarın Tüm Yazıları