Büyük buluşma

11 Kasım’da Güneş Pluton’la buluşurken, İkizler’e terfi, Terazilere âşk, Başaklara ise yeni bir gelir kapısı getiriyor.

Haberin Devamı

 KOÇ
Düşünceler netleşiyor
11 Kasım’da Plüton Akrep burcunda Güneş’le işbirliği yaparken bekârsanız karşınızdakiler sizi çok çekici bulacak. Bir ilişkiniz konusunda kararsızlık yaşıyorsanız, Venüs ilerlemeye başladıktan sonra bu konudaki düşünceleriniz netleşecek.

BOĞA
Sürpriz haberler
Mars 15 Kasım’da Uranüs’le bağlantı kurarken, kariyerinizle ilgili sürpriz olumlu haberler alabilirsiniz. İşinizden memnun değilseniz bu konuda ne yapmak istediğinizi netleştirebilirsiniz.

İKİZLER
Terfi yolda
11 Kasım’da Güneş Plüton’la buluşurken iyi bir miktar para getirebilir. Mars, profesyonel ün ve başarı evinizi 15 Kasım’dan yıl sonuna kadar ziyaret ederken bir terfi almanızı sağlayabilir. Merkür 16 Kasım’dan 7 Aralık’a kadar gerileyeceğinden, kontrat imzalamak için bekleyin.

Haberin Devamı

 YENGEÇ
Seyahat fırsatı
Macera yaşama isteğiniz artarken, 15 Kasım’dan yıl sonuna kadarki dönemde seyahat edebilirsiniz. Venüs ev ve aile evinizde gerilediğinden ailenizle ilgili bir konuyla ilgileneceksiniz. Venüs 16 Kasım’da ilerlemeye başlayınca size işlerinizi bitirmekte yardım edecek.

ASLAN
Değişim zamanı
Mars 15 Kasım’dan yıl sonuna kadar sekizinci evinizi ziyaret ederken, sizi hayatınızın bazı alanlarında değişiklik yapmak için teşvik edecek. Venüs 31 Ekim’den beri üçüncü evinizde geriliyor. Bu dönemde iletişim için kullandığınız aletlerde sorunlar yaşamış olabilirsiniz.

BAŞAK
Beklenmedik bir gelir
Bu hafta oldukça yoğun geçecek. Güneş üçüncü evinizi aydınlatırken, pek çok işinizi halletmek için koşuşturabilirsiniz. Mars 15 Kasım’da ikramiye, sigorta iadesi veya yasal süreç sonunda hak edilen para evinizde Uranüs’le buluşurken, beklenmedik bir şekilde elinize para geçebilir.

TERAZİ
Yeni bir aşk
Bu hafta işiniz ön plana çıkacak. Güneş 11 Kasım’da Plüton’la buluşurken bir ekstra para kazanma fırsatını değerlendirmek isteyebilirsiniz. 15 Kasım’da aniden romantik bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Ancak bu uzun ömürlü bir ilişki olmayacak.

 AKREP
Girişim zamanı
Plüton 11 Kasım’da Güneş’e muhteşem sinyaller gönderirken, sizi durdurulamaz yapacak. Mars 15 Kasım’dan yıl sonuna kadar Balık burcunu ziyaret ederken, aşk hayatınız renklenecek. Bu dönem yeni bir ilişki, kariyerinizle ilgili girişimlerde bulunmak için harika bir zaman.

Haberin Devamı

YAY
Yaratıcılığınız artacak
Güneş 11 Kasım’da Plüton’la buluşurken kapalı kapılar ardında yaptığınız bir projede önemli ilerlemeler kaydedeceksiniz. Mars 15 Kasım’da Uranüs’le uyum içinde olacağından yazma, satış veya iletişim konularında yaratıcılığınız artıracak.

OĞLAK
Yeni bağlantılar
Hafta başlarken yeni arkadaşlar edinme ve çevrenizi genişletmeye odaklanacaksınız. Güneş 11 Kasım’da Plüton’la buluşurken o günü sosyalleşmek ve yeni bağlantılar kurmak için ideal yapacak.

KOVA
Kariyerinize yoğunlaşın
Bu hafta Güneş profesyonel ün ve başarı evinizi aydınlatırken, kariyerinizle ilgili konulara odaklanacaksınız. Venüs 16 Kasım’da kadar iletişim evinizde gerileyecek. Geçmişte yazı yazarak, öğreterek ya da yayıncılık aracılığıyla para kazandıysanız, bu alanlardan birisinde şahane bir fırsat karşınıza çıkabilir.
BALIK
Harika kozmik durum
Bu hafta çok verimli geçireceğiniz bir döneme başlıyorsunuz. Mars, 15 Kasım’dan yıl sonuna kadar burcunuzu ziyaret edecek. Bu harika kozmik durum iki buçuk yılda bir gerçekleşir. bekârsanız daha fazla kişinin ilgisini çekeceksiniz. Evliyseniz partneriniz size daha fazla ilgi gösterecek.

Haberin Devamı

Susan Miller’ın günlük ve aylık burç yorumlarını ‘Susan Miller ile Astroloji’ uygulamasını telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları