Burçların yarısına özel hayat alarmı

Bu hafta Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay ve Oğlak burçlarını özel hayatlarında yanlış anlaşılmalar, gerginlikler, kızgınlıklar bekliyor olabilir. Bu olumsuzluklara karşı en mantıklı çözüm, sıcak ve anlayışlı bir dil kullanmak.

Haberin Devamı

Özgüven patlaması
KOÇ

Aldığınız bir eğitimle ilgili sınava girebilirsiniz. Aşk gezegeni Venüs, perşembe günü şans gezegeni Jüpiter’e harika açı yapacağından, özgüveniniz müthiş artacak ve karşınıza çıkan her zorluğun üstesinden geleceksiniz.

Romantik konulara dikkat
BOĞA

Kendinizi ifade etme yeteneğiniz artıyor. Romantik konularda can sıkıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak merak etmeyin, kırgınlıkları çabucak unutup, duruma olumlu açıdan bakabileceksiniz.

Eşinizle sorun yaşayabilirsiniz
İKİZLER

Bu hafta sevgiliniz, eşiniz ya da iş ortağınızla sorun yaşayabilirsiniz. Bu durum sabrınızı zorlayacak ama ikinizi de olgunlaştıracak. Perşembe günü başkalarıyla etkileşimlerinizde olumlu duygular yaşayacaksınız.

Zaman sıkıtısı olabilir
YENGEÇ

İlişkinizde hassas duygular su yüzüne çıkabilir. Kariyer ve özel hayat arasında kalabilir ve ikisine de gerektiği kadar ayıracak zaman bulamayabilirsiniz. Her şeye rağmen günlük yaşantınızda moraliniz yüksek.

Aşk hayatında kızgınlıklar
ASLAN

Bu hafta arkadaşlarınız sizi risk almaya zorlayabilir. Rutinlerinizin dışına çıkmak durumunda kalabilir, aşk hayatınızda kızgınlıklar yaşayabilirsiniz. Ancak Jüpiter’in desteğiyle bardağın dolu tarafını göreceksiniz.

Haberin Devamı

Eğlenceye kısa bir mola
BAŞAK

Bu hafta profesyonel hedefleriniz ve ailenize karşı olan sorumluluklarınız arasında kalabilirsiniz. Hobilerinizi ve eğlenceyi bir kenara bırakmanız gerekebilir. Ancak Jüpiter iyimserliğinizi korumanızı sağlayacak.

Ona zaman ayırın
TERAZİ

Sevgilinizin ailenizle anlaşamayacağından endişe edebilirsiniz. Yahut hedeflerinizin peşinden giderken ona yeterince zaman ayırmamanız bir tartışma konusu haline gelebilir. Sıcak ve anlayışlı bir iletişim dili deneyin.

Riske karşı mantık
AKREP

Parayla ilgili risk almaya meyillisiniz. Mantıklı olmanızda fayda var. Yapacağınız konuşmalarda gerginlik hissedebilirsiniz. Şanslısınız ki, Venüs- Jüpiter bağlantısı iyimserliğinizi korumanıza yardım edecek.

Yeni sorumluluklar istenecek
YAY

Sevgiliniz veya eşiniz ya da iş ortağınızla bir anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Sizi daha önce düşünmediğiniz riskleri ve sorumlulukları almaya zorlayabilir. Bu, ilişkinizi bir sonraki aşamaya taşımayla da ilgili olabilir.

Haberin Devamı

Önemsenmediğinizi düşünebilirsiniz
OĞLAK

Bir aile üyesi veya ev arkadaşınızla gerginlik yaşayabilirsiniz. Muhtemelen, sizin istek ve ihtiyaçlarınızın önemsenmediğini düşünüyorsunuz. Herkesin büyük resme bakıp aranızdaki sevgiyi görmesi gerek.

İçten konuşmalar yapacaksınız
KOVA

Bu hafta heyecan verici maceralar yaşamak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla da içten ve sıcak konuşmalar yapacaksınız. Bu süreçte birbirinize karşı olan sevgi ve destek duyguları yoğunlaşacak.

Yıl boyu olumlu fırsatlar
BALIK

Jüpiter kariyerinizi yıl boyunca destekleyeceğinden, karşınıza hepsini değerlendirmekte zorlanacağınız olumlu fırsatlar çıkacak. Bu hafta önceliği ailenize vermek isterseniz, bunu yöneticinize açıklamanız gerekecek.

 

Haberin Devamı

Susan Miller’ın günlük ve aylık burç yorumlarını ‘Susan Miller ile Astroloji’ uygulamasını telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.

 

Yazarın Tüm Yazıları