Bu hafta temkinli olmakta fayda var

Mars-Uranüs çekişmesi beklenmedik durumlara yol açabilir. Gecikmeler, iptaller, küçük kazalar yaşanabilir, ekstra masraflar çıkabilir. Maddi konularda ve sosyal ilişkilerde riskten kaçının.

Haberin Devamı

KOÇ
Dikkat, ilişkilerde...
Para konularında güzel haberler sizi bekliyor. 18 Eylül’de işle arkadaşlığı karıştırmamanız akıllıca olacak. Güneş 22 Eylül’den 23 Ekim’e kadar partnerlik evinizi ziyaret ederken dikkatiniz ilişkilerinize yönelecek.
Bu hafta temkinli olmakta fayda var


BOĞA
İşler artıyor
Mars, 15 Kasım’a kadar itibar ve başarı evinizi aydınlatırken önemli konumdaki kişilerin takdirini kazanacaksınız. Güneş 22 Eylül’den 23 Ekim’e kadar altıncı evinizi ziyaret ederken işleriniz artacak.

İKİZLER
Romatizm ve eğlence
Aileden birini ziyaret etmek ya da taşınmak için çok iyi bir dönemdesiniz. Güneş 22 Eylül’den 23 Ekim’e kadar gerçek aşk evinizi ziyaret ederken odağınızda romantizm ve eğlence olacak.

YENGEÇ
Romantik kaçamak
Hafta başlarken Merkür, Jüpiter’le uyum içinde olacağından, kısa bir romantik kaçamağın keyfini çıkarabilirsiniz. Güneş 22 Eylül’den 23 Ekim’e kadar hane evinizi ziyaret ederken ilginiz evinizin ve ailenizin üzerinde olacak.

ASLAN
Kısa bir seyahat
Bu hafta evinizi güzelleştirecek harika parçalar bulabilirsiniz. Güneş 22 Eylül’den 23 Ekim’e kadar sizinle iyi geçinen Terazi burcunu ziyaret ederken, sosyal takviminiz aktivitelerle dolup taşacak. Bu dönemde kısa bir seyahate çıkabilirsiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK
Ekstra temkin!
18 Eylül’de Mars’ın Uranüs’e yapacağı sert etkiyle bir kaza yaşama ihtimaliniz olabilir, ekstra temkinli olmaya çalışın. Güneş 22 Eylül’den 23 Ekim’e kadar para evinizi ziyaret ederken bütçenizi gözden geçirmek için iyi bir dönem olacak.

TERAZİ
Yeni hedefler...
Bu haftanın ilk yarısında yarım kalan işlerinizi bitirmek ve yeni hedefler koymak isteyeceksiniz. Güneş, 22 Eylül’den 23 Ekim’e kadar burcunuzu ziyaret ederken spotlar üzerinizde olacak. Muhtemelen yeni bir şeye başlayacaksınız.

AKREP
Tempo yavaşlıyor
16 Eylül’de yeni arkadaşlar edineceğiniz bir sosyal etkinliğe katılabilirsiniz. Güneş 22 Eylül’den 23 Ekim’e kadar sizin mahremiyet evinizi ziyaret ederken hayatın hızlı temposu sizin için yavaşlamaya başlayacak.

YAY
Trafikte dikkat!
Bu dönemde iş arkadaşınızla tartışmaktan kaçının. Ayrıca otomobil kullanırken dikkatli olmalısınız. Güneş 22 Eylül’den 23 Ekim’e kadar Terazi burcunu ziyaret ederken sosyal hayatınız canlanacak.

OĞLAK
Riskten kaçının
Merkür 16 Eylül’de Jüpiter’le uyum içindeyken ufkunuzu genişletecek kişilerle bağlantılar kurabilirsiniz. 18 Eylül’de parayla ilgili risk almaktan kaçının. Bu dönemde sosyal statünüzü yükseltecek bir şeyi başarmak isteyeceksiniz.

KOVA
Macera isteği
Güneş sizinle çok uyumlu Terazi burcunu ziyaret ederken, bu hafta macera yaşama isteğiniz artacak. 22 Eylül’den 23 Ekim’e kadar kişisel gelişim için harika bir dönemde olacaksınız, bir kursa kaydolabilirsiniz.

BALIK
Beyin fırtınası...
Merkür 20 Eylül’de ilişkiler evinizdeki Güneş’e katılacak. Düğününüzü planlıyor, yaratıcı biriyle işbirliği ya da iş ortağınızla beyin fırtınası yapıyor olabilirsiniz. Yatırım portföyünüzü ve sigorta poliçelerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Susan Miller’in günlük ve aylık burç yorumlarını ‘Susan Miller ile Astroloji’ uygulamasını telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları