Boğalara aşk Aslanlara para

Bu haftaya Güneş, Satürn ve Uranüs’ün oluşturacağı altın üçgen damga vuruyor. Gökyüzündeki bu hareket kimine para, kimine terfi, kimine aşk getirecek.

Haberin Devamı

Koç
Terfi edebilirsiniz
Güneş, Satürn ve Uranüs gökyüzünde altın bir üçgen oluşturacak ve sizin iş, itibar ve kazanç evlerinizi birbirine bağlayarak liderlik özelliklerinizi harekete geçirecek. Bu olumlu durum, sizi yeni fikirlerle tanıştıracak müthiş kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayacak. İşyerinde terfi edebilir, daha fazla sorumluluk alabilir ya da bir liderlik pozisyonuna gelebilirsiniz. Satürn’ün etkisiyle uzun vadeli hedeflerinize odaklanacak ve oldukça verimli olacaksınız. Jüpiter Neptün’le uyum içinde olduğundan yaratıcılığınız artacak ve günlük yaşamınızda yeniliklere ve denemelere açık olacaksınız.

Boğa 
Aşk, seyahat, sanat

Güneş, Satürn ve Uranüs’ten oluşan muhteşem altın üçgen, haritanızın kişilik, yaratıcılık ve kişisel gelişim evlerinize şans yağdıracak. Bu harika etki, size macera, aşk veya kendinizi ifade etme konularında fırsatlar getirecek. Heyecan verici bir tatil planlıyor, âşık oluyor, bir kursa kaydoluyor veya bir sanat dalını deniyor olabilirsiniz. İlginç kişilerle tanışabileceğiniz, yeni arkadaşlar edinebileceğiniz ya da sosyal bir konuya destek verebileceğiniz bir etkinliğe katılabilirsiniz.

İkizler

Haberin Devamı

Ev ve aile ön planda
İletişim kopuklukları, karmaşalar ve ulaşımla ilgili sorunlar ortadan kalkmaya başlayacak. Güneş, Satürn ve Uranüs mükemmel bir uyum içindeyken, ev ve aile meseleleri öne çıkacak. Bu üçlü size ev alma veya satma, tadilat yapma veya gayrimenkule yatırım yapma konularında yardım edecek. Parayla ilgili konularda içgüdülerinize güvenin. Bir hayalinizi gerçekleştirmek için ailenizden birisi
gerekli parayı borç verebilir. Bekârsanız, gerçek aşk evinizdeki Venüs size heyecan verici potansiyel partnerler getirebilir.

Yengeç
Yeni iş birliktelikleri
Jüpiter ve Neptün uyum içindeyken size aşk, seyahat ve yaratıcı girişimler konusunda şans getirebilir. Borç verdiğiniz bir parayı geri alabilirsiniz ya da sipariş ettiğiniz bir ürün size teslim edilebilir. Hafta sonunda Güneş, Satürn ve Uranüs bir altın üçgen oluştururken, ilginç fikirleri olan ve iyi anlaşacağınız kişilerle tanışabileceğiniz, yeni bağlantılar kurabileceğiniz, yeni işbirlikleri oluşturabileceğiniz ve sosyal çevrenizi genişletebileceğiniz bir sosyal etkinliğe katılabilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan
Odakta para var
Bu hafta para konularına odaklanacaksınız. İşte aldığınız bir görev için size takdir getirebilir, profesyonel itibarınızı artırabilir ya da maaşınıza zam veya bir ikramiye almanızı sağlayabilir. Ayrıca ev ve aileyle ilgili bir hedefiniz için destek alacaksınız. Neptün Jüpiter’e gümüş ışınlar yollarken, evinizi dekore etmek için size muhteşem fikirler verecek. Parasal desteğe ihtiyacınız varsa, bu desteği ailenizden göreceksiniz.

Başak
Havada aşk kokusu var
Güneş’in 23 Ağustos’ta burcunuza gireceği ve sizin için yeni bir dönem başlatacağı yılın o özel döneminin tam ortasındasınz. Jüpiter Neptün ile uyum içinde olduğundan, hayatınızda birisi varsa, eğlenceli bir yere romantik bir kaçamak yapabilirsiniz. Sizinle uyumlu toprak burçlarındaki üç gezegen size aşk, evlilik ve ortaklık konularında şans getirecek. Bekârsanız, kendinize bir sevgili bulma şansınız çok yüksek.

Haberin Devamı

Terazi
Hayat tarzı değişiyor
Jüpiter Neptün’le uyum içindeyken kârlı işler almanızı sağlayacak veya ekstra para kazanabileceğiniz yaratıcı fikirler getirecek. Ayrıca bu hafta Güneş,Satürn ve Uranüs uyum içinde size hayat tarzınızda kalıcı değişiklikler getirirken kişisel bir konuyla ilgilenmeniz gerekecek. Taşınabilir, evinizde tadilat yapabilir, bir yazlık alabilir ya da bir şekilde anne-babanıza yardım edebilirsiniz. Uranüs size ihtiyaç veya ev kredisi alma konusunda yardım edecek.

Akrep
Bugün şahane geçecek
19 Ağustos’ta burcunuzdaki Jüpiter Balık burcundaki Neptün’le bağlantı kurarak o günü romantizm, eğlence, dinlenme ve çocuklarınızla hoş vakitler geçirmek için ideal yapacak. Yönetici gezegenleriniz Mars ve Plüton iletişim evinizde geriliyor olacak. Bu gerilemeler sırasında yapılacak en iyi şey: yeni projelere başlamak yerine elinizdeki işlerin üzerinden geçmek. Hafta sonu, üç gezegenin dost canlısı uyumu size yıllar boyunca hatırlayacağınız bir partiye veya kutlamaya davet edilmenizi sağlayacak.

Yay

Haberin Devamı

Zam veya terfi

Yönetici gezegeniniz Jüpiter 19 Ağustos’ta Neptün’le uyum içinde olacak ve sizin moralinizi düzeltip iyimserlik ve inancınızı tazeleyecek. Ruhunuzu besleyecek sanatsal, spiritüel ya da sosyal aktivitelere ilgi duyacaksınız. Neptün bu hafta ailenizden önemli bir destek almanızı sağlarken, taşınma ve tadilat gibi konularda da size yardım edecek. 23 Ağustos’ta azametli Güneş profesyonel ün ve başarı evinize girerken kariyerinize destek olacak. Güneş, Satürn ve Uranüs’le 25 Ağustos’ta uyum içindeyken, maaşınıza zam, terfi ya da kârlı bir iş alma fırsatı getirebilir.

Oğlak

Seyahat ön planda

Bu hafta gündeminizde seyahat öne çıkarken arkadaşlarınız, romantik partneriniz veya çocuğunuz mutluluğunuzda önemli bir rol oynayacak. 19 Ağustos’ta arkadaşlık evinizdeki Jüpiter, Neptün’den parlak dalgalar alacak. Bu, deniz kıyısında sevdiğiniz birisini ziyaret edebileceğinize ya da bir açık hava konserine veya festivaline gidebileceğinize işaret ediyor. Hafta sonunda uzun mesafeli seyahat evinizdeki Güneş, gerçek aşk evinizdeki Uranüs ve burcunuzdaki Satürn’le altın bir üçgen oluşturacak. Bu durum size aşk, macera ve romantizm konularında şans getirecek.

Kova

Haberin Devamı

Yeni bir işe başlamayın

Bu hafta üç gezegen mahremiyet evinizde gerilerken, kapalı kapılar ardında bir projenin üzerinden geçip bitirmeye çalışacağınıza işaret ediyor. Profesyonel ün ve başarı evinizdeki Jüpiter Neptün’le mükemmel bir uyum içindeyken, çabalarınızın maddi karşılığını almanızı sağlayacak. Mars’ın ileri hareketine başlayacağı eylül ayına kadar yeni bir işe başlamayın. Uzak bir yere seyahat etmeyi ya da bir kişisel gelişim kursuna kaydolmayı düşünebilirsiniz.

Balık

Yaratıcılığınız yüksek
19 Ağustos’ta yaratıcılığınız tavan yaparken, fikirleriniz, sanatınız ya da performansınız alkış toplayacak. Hafta, yine harika bir etkiyle sona erecek. Umutlar ve dilekler evinizdeki Satürn, ortaklık evinizdeki Güneş’e ışınlar gönderirken, uzun vadeli hedeflerinizi gerçekleştirmede romantik partneriniz veya iş ortağınızın önemli bir rol oynayacağına işaret ediyor. Satürn Güneş’le bağlantı kurup Uranüs’e ışınlarını yollarken, mükemmel bir üçgen oluşturup yazı, konuşma, pazarlık veya iletişimle ilgili konularda muhteşem sonuçlar elde etmenizi sağlayacak.

Susan Miller’in günlük ve aylık burç yorumlarını ‘Susan Miller ile Astroloji’ uygulamasını telefonunuza indirerek okuyabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları