Tasmasız çıkmıyorlar

Bu yılın en moda aksesuvarı choker. Türkçe gerdanlık anlamına geliyor ama biz bu modele halk arasında tasma diyoruz.

Haberin Devamı

Dizi piyasasında tasma son zamanlarda çok popüler. Kullanmayan, takmayan kalmadı desem yeridir. Son takandan başlayayım.  “Kiralık Aşk”ın Defne’si Elçin Sangu, dizinin son bölümünde aralarında uçurum gibi fiyat farkı olan iki farklı choker taktı.

Tasmasız çıkmıyorlar

Birincisi ucundan melek figürünün sallandığı gerçek altın ve pırlantalı bir modeldi. Markası Devon Diamonds. Fiyatı 2000 TL. İkincisi ise Urban Queen markasına ait. Üzerinde yaprak figürü olan rose gold choker’ın fiyatı ise 69 TL. 

Tasmasız çıkmıyorlar

Haberin Devamı

“İçerde”de Melek karakterine, yani Bensu Soral’a bayılıyorum. Bir mafya avukatını canlandıran Soral oyunculuğu kadar stiliyle de göz dolduruyor.Son bölümde o da iki ayrı model choker yani tasma taktı ve çok yakıştı.

Tasmasız çıkmıyorlar

Tasmaların ikisinin de markası Bendis.Şerit tasma plaka şeklinde olan 159 TL. V şeklinde sallantılı ve taşlı olan ise 154 TL. 

Erkek adam turuncu gömlek giyer mi? 

Bal gibi de giyer. Cillop gibi de durur. “Poyraz Karayel”in hafızalardan uzun süre silinmeyecek son bölümünde, İlker Kaleli’nin kıyafetinde en sevdiğim detay içindeki turuncu gömlekti.

Tasmasız çıkmıyorlar

Koyu kahve ceket ve açık kahve yeleğin içine gün batımında kızaran güneş gibi doğmuştu. Çok beğendim. Gömleğin markası Mudo. Fiyatı 129 TL.

800 dolarlık etek 

“Rüzgar’ın Kalbi” dizisinin son bölümünde Deniz Baysal’ın giydiği etek bu hafta dikkatimi çekenler arasında üst sıradaydı. Renkli, farklı ve iddialıydı. Ama maalesef fiyatı biraz yüksek. Mlleepaulette marka etek 800 dolara satılıyor. 

Tasmasız çıkmıyorlar

Haberin Devamı

Hülya’dan kıyafet şovu 

“Hayat Şarkısı”nın Hülya’sı yani Burcu Biricik, yeni sezona styling anlamında iyi başlamamıştı. Çünkü karakter acı çekiyordu ve bir kot bir tişört giyip çıkıyor, habire ağlıyordu.

Tasmasız çıkmıyorlar

Son bölümde özüne döndü, kıyafetleriyle yine bizi şaşırttı. Dizinin stilisti Fatoş Suda, farklı tasarımlar bulmakta uzman. Son bölümde iki enteresan kılık dikkatimi çekti. İkisi de Black Bohemique diye adını ilk kez duyduğum bir markaya ait.
Birincisi önden siyah dümdüz gözüken, arkası siyah beyaz desenli ve pelerin gibi uzun bir bluz. Fiyatı 175 TL.
İkincisi sarı siyah asimetrik pançoya benzer bir üst. Onun fiyatı ise 395 TL.

Ceket elbise asaleti

Haberin Devamı

Kara Sevda dizisinde Asu Alacan’ın giydiği beyaz ceket elbise ile ilgili çok soru aldım. Her vücut tipine rahatlıkla uyum sağlayabilecek elbise gerçekten de çok zarif ve şık duruyordu.

Tasmasız çıkmıyorlar

Kendisi Cengiz Abazoğlu’nun Adl için yaptığı koleksiyona ait. Fiyatı 499 TL.

Hande’nin elbisesi indirimde

Son zamanlarda en beğendiğim kadın oyunculardan biri Hande Erçel. Duru güzelliği, kıvrımlı uzun kirpikleri, doğal makyajı ve abartısız stili ile bir harika. Ne giyse o kadar çok yakışıyor ki satış rekorları kırıyor.

Tasmasız çıkmıyorlar

Son bölümde giydiği fırfırlı toprak tonlarındaki elbiseyi beğendiyseniz elinizi çabuk tutun. Markası Süleyman Tezcan ve şu anda fiyatı 398 TL’den 199 TL’ye inmiş durumda.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları